Wouter Hoeffnagel - 10 maart 2023

Orange Business ondersteunt connected voertuigen van Lucid

Orange Business ondersteunt connected voertuigen van Lucid image

De Amerikaanse fabrikant van elektrische voertuigen (EV) Lucid Motors, kiest Orange Business als Europese partner voor de next-generation connectiviteit in zijn voertuigen en digitale expertise. Het gaat voor de connectiviteit van zijn infotainment en telematica samenwerken met Orange Business.

Orange Business levert pan-Europese IoT- en internetconnectiviteit voor de op software gebaseerde voertuigen van Lucid. Daarnaast ondersteunt Orange Lucid bij het stroomlijnen van de customer journey in Europa en het voldoen aan de complexe regelgeving. Orange is nu rechtstreeks geïntegreerd in de productieketen van Lucid en hielp het bedrijf de testprocedures voor connectiviteit aan te passen voor voertuigen die in Europa worden geleverd.

Dankzij de diensten van Orange kunnen eindgebruikers gebruik maken van infotainment en andere internetdiensten, zoals navigatie, veiligheids- en communicatietools, diagnostiek en audio streaming. Ook worden over-the-air updates naar de voertuigen doorgestuurd om de software up-to-date te houden.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!