Floris Hulshoff Pol - 13 maart 2023

Een praktische gids voor iedereen die met ChatGPT aan de slag wil

Een praktische gids voor iedereen die met ChatGPT aan de slag wil image

Een nieuw boek is beschikbaar voor iedereen die kennis wil maken met AI en wil ervaren hoe krachtig deze technologie is om veel productiever te worden in werk, studie en privé. De auteur, Patrick van Burgel, maakte hierbij zelf actief gebruik van de digitale assistent om het boek '50 x sneller en slimmer met Chat GPT' in slechts in 24 uur te kunnen realiseren.

Met gedetailleerde en stapsgewijze instructies en praktische voorbeelden biedt het boek een gemakkelijke manier om te begrijpen hoe Chat GPT werkt en hoe het kan worden gebruikt om productiviteit te verhogen. Het behandelt verschillende toepassingsgebieden van Chat GPT, zoals kennisvergaring, het produceren van geschreven content, het efficiënt verbeteren van bestaande documenten, en het verbeteren van uw persoonlijke leerproces.

Praktische introductie

Dit boek is geschreven voor iedereen, inclusief degenen die niet ICT-onderlegd zijn en nog niet eerder met Chat GPT hebben gewerkt. Het biedt een duidelijke en praktische introductie tot Chat GPT en helpt u op weg om deze innovatieve technologie te integreren in uw dagelijkse werkzaamheden.

"50 x sneller en slimmer met Chat GPT" is geïnspireerd op het artikel van Peter Drucker uit 1999, waarin hij de uitdaging van de 21ste eeuw beschrijft als de vijftigvoudige productiviteitsverbetering van de kenniswerker. Met de opkomst van AI-gedreven technologieën, zoals Chat GPT, is deze ambitieuze doelstelling niet langer een droom, maar een haalbare realiteit.

Auteur Patrick Alexander van Burgel is geen onbekende in de wereld van innovatie en business. Zo schreef hij eerder het boek "The Secret of Value-Based Convincing Winning" (2022) en vond hij in 2013 het goedkoopste gecertificeerde raamslot van Nederland uit, waarbij hij de eerste 10.000 exemplaren mocht leveren aan de minister van Veiligheid en Justitie.

Het boek zal beschikbaar zijn op verschillende boekenplatforms, waaronder Amazon.nl en Bol.com. Daarnaast is het boek ook te verkrijgen en bestellen in de boekwinkels. De lancering van het boek staat gepland op 14 maart.


Doe mee met Dutch IT Cloud Survey 2023 BW vierkant tot 31 mei 2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
AWS Summit Amsterdam liggend Nieuwsbrief  tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!