Floris Hulshoff Pol - 14 maart 2023

KnowBe4 en SentinelOne werken samen rond real-time security coaching

KnowBe4 en SentinelOne werken samen rond real-time security coaching image

KnowBe4 kondigt een nieuwe integratie aan tussen zijn SecurityCoach-product en het Singularity Platform van SentinelOne. Met deze combinatie zal risicovol gedrag van gebruikers afnemen dankzij uitgebreide bescherming, detectie en respons en real-time security coaching.

SecurityCoach helpt een sterke security culture binnen een organisatie te ontwikkelen door gebruikers real-time security coaching te bieden in reactie op riskant online gedrag. Door gebruik te maken van gebeurtenissen die waargenomen worden door de bestaande security stack van een organisatie, kunnen IT- en security-professionals korte en krachtige real-time coaching-campagnes configureren om SecurityTips aan hun gebruikers te tonen.

"KnowBe4 werkt samen met SentinelOne om de ondersteuning aan onze klanten te verrijken en de menselijke firewall van hun organisatie te versterken", zegt Stu Sjouwerman, CEO, KnowBe4. "Samen zorgen SentinelOne en KnowBe4 voor een naadloze integratie tussen Singularity Platform en SecurityCoach, dat gericht is op het leveren van real-time security coaching en advies om eindgebruikers te helpen hun cybersecurity kennis te vergroten. KnowBe4 werkt actief samen met SentinelOne om real-time alerts van het Singularity Platform op te nemen en gebruikers vervolgens in real-time te coachen bij cybersecurity-problemen."

"High performing cybersecurity-teams stemmen mensen, processen en technologie op elkaar af om tegenstanders te dwarsbomen", zegt Ruby Sharma, Head of Technology Partner Ecosystem, SentinelOne. "Samen met KnowBe4 wordt SentinelOne Singularity data een essentieel onderdeel van KnowBe4's doorlopende trainingsprogramma's voor gebruikers. De technologische integratie tussen onze bedrijven helpt organisaties hun cybersecurity-houding te verbeteren en risico's te verminderen."

KnowBe4 zal stapsgewijze instructies geven en aanbevelingen doen om IT- en security-professionals te helpen bij een snelle integratie en datasynchronisatie tijdens het implementatieproces.

KnowBe4 integreert nu en werkt samen met meer dan 20 cyberbeveiligingsplatforms voor endpoint-, netwerk-, identiteits-, cloud- en gegevensbeveiliging. Ga voor meer informatie over SecurityCoach naar www.knowbe4.com/securitycoach.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!