Wouter Hoeffnagel - 15 maart 2023

VMware vernieuwt Anywhere Workspace-platform

VMware vernieuwt Anywhere Workspace-platform image

Nu organisaties zich moeten aanpassen aan de veranderende eisen van een hybride workforce, moeten ze ook operationele complexiteiten en verouderde tooling beheren en tegelijkertijd werknemers ondersteunen ongeacht de app, het apparaat of de locatie. VMware speelt hierop in met de aankondiging van enkele aanpassingen aan zijn VMware Anywhere Workspace-platform.

Het gaat onder meer om grote veranderingen in de Workspace ONE-architectuur, die volgens VMware zorgen voor betere prestaties en schaalbaarheid voor miljoenen endpoints. Ook zijn nieuwe mogelijkheden beschikbaar voor VMware App Volumes die de beheertijd en infrastructuurkosten van virtuele app- en desktopomgevingen terugdringen. Samen zorgen deze verbeteringen ervoor dat IT-teams efficiëntere digital workspaces kunnen beheren die productieve en betrouwbare ervaringen opleveren voor hun hybride workforce, meldt VMware.

'Eisen rondom hybride werken veranderen continu'

“De eisen rondom hybride werken veranderen continu, daarom moeten organisaties voortdurend veranderingen monitoren en nieuwe workflows implementeren. Wij geloven dat automatisering aangedreven door data science de operationele efficiëntie enorm kan verbeteren en de IT workforce kan transformeren”, zegt Boudewijn Aelbers (foto), director presales Benelux bij VMware.

“87% van de organisaties die meededen aan een recent VMware onderzoek zegt dat ze hun investeringen in automatisering de afgelopen twee jaar hebben verhoogd. De nieuwe verbeteringen aan het Anywhere Workspace platform helpen organisaties om automatisering naadloos te integreren in elke stap van hun IT- workflow.”

Meer informatie is hier beschikbaar.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!