Floris Hulshoff Pol - 16 maart 2023

Gerard Sanderink uit rechtbank gezet

Gerard Sanderink uit rechtbank gezet image

Gerard Sanderink (foto) is volgens diverse media 'razend en tierend' uit de rechtszaal van de rechtvan Overijssel in Almelo verwijderd. Hij was donderdag 16 maart 2023 aanwezig bij een zitting in een rechtszaak die door zijn ex-partner Brigitte van Egten was aangespannen tegen het bedrijf Strukton van Sanderink, zijn echtgenote Rian van Rijbroek en het bedrijf van Mamomo van Van Rijbroek.

Sanderink barstte tijdens de rechtszaak in woede uit en schreeuwde onder meer dat hij zich niet liet 'bedonderen door deze rechters', melden diverse media. Ook stelde hem dat de zitting is beëindigd. De rechter wees Sanderink er vervolgens op dat hij niet over de voortgang gaat en de zitting gewoon door zou gaan.

Ook uitte Sanderink diverse beschuldiging aan het adres van de rechter. Zo beweerde Sanderink onder meer dat een van de rechters 'met mevrouw Van Egten in Gambia' zou zijn geweest. Ook waarschuwde Sanderink dat de rechter 'weet te vinden'. Naast Sanderink zou ook Van Rijbroek de rechtszaal hebben verlaten. Ondanks het vertrek van Sanderink en Van Rijbroek ging de zitting echter gewoon door.

Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!