Wouter Hoeffnagel - 17 maart 2023

Guild Education in zee met Salt Security voor API-security

Guild Education in zee met Salt Security voor API-security image

Guild Education kiest voor het Salt Security API Protection Platform. Hierdoor kan de speler in het creëren van kansen voor werknemers, haar groeiende application programming interface (API) ecosysteem beter beveiligen.

Guild vertrouwt op API's voor de uitwisseling van gevoelige data tussen gebruikers en haar Career Opportunity Platform. Dankzij het Salt-platform krijgt Guild automatisch en continu inzicht in API's, inzicht in mogelijke blootstelling van gegevens en API runtime bescherming om de veiligheid van de kritieke gegevens van haar klanten te garanderen.

Blindspots elimineren

"Guild ondersteunt werknemers, bedrijven en onderwijsorganisaties om nieuwe carrièremogelijkheden op te bouwen en het toenemende tekort aan talent aan te pakken. De beveiliging van werknemers-, werkgevers- en schoolgegevens is altijd een topprioriteit geweest,” aldus Julie Chickillo, VP, hoofd beveiliging, Guild Education. "De zichtbaarheid die we met Salt krijgen elimineert blindspots, waardoor we kritieke en persoonlijke informatie die via onze API's wordt gedeeld beter kunnen beschermen."

Guild kiest voor Salt Security vanwege bruikbare inzichten en volwassenheid van het platform. Het platform helpt Guild bij:

  • Het identificeren van shadow APIs: via een volledige API-inventarisatie brengt het platform onbekende API’s die beveiligingsrisico's kunnen opleveren in kaart.
  • Aanvalspreventie: algoritmen in API-security lokaliseren verkenningsactiviteiten van aanvallers en stoppen aanvallers voordat ze hun doel bereiken;
  • API security testing: het platform helpt Guild inzicht te krijgen in kwetsbaarheden, zodat het development team de security van zijn nieuwe API's kan verbeteren.

Volgens het Salt Security State of API Report, Q3 2022, heeft meer dan een derde van de organisaties meer dan 100 pogingen tot API aanvallen per maand meegemaakt. Salt Security stelt Guild in staat om eenvoudig al het API verkeer te bewaken en te analyseren, om een actueel beeld krijgen van het gehele aanvalsoppervlak.

Het Salt Security platform helpt organisaties bij het catalogiseren API’s en zien waar ze gevoelige data blootstellen. Daarnaast kunnen ze API-aanvallers opsporen en blokkeren, API’s scannen, testen en inzichten in herstel bieden. Developers kunnen deze inzichten gebruiken om API's te harden en de security posture te verbeteren. Dankzij de gepatenteerde API Context Engine (ACE) architectuur kan het platform de vroege indicatoren van een aanval identificeren, aanvallers tegenhouden en aanvallers veranderen in pentesters, wat leidt tot waardevolle feedback voor security teams om API kwetsbaarheden te identificeren en te elimineren.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!