Wouter Hoeffnagel - 24 maart 2023

KnowBe4 brengt nieuw seizoen van The Inside Man uit

KnowBe4 brengt nieuw seizoen van The Inside Man uit image

KnowBe4, aanbieder van een platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, presenteert het vijfde seizoen van de security awareness TV-serie ‘The Inside Man’. In dit nieuwe seizoen worden de hoofdpersonen uit de eerdere seizoenen Mark, AJ, Fiona, Violet en Maurice benaderd door de veiligheidsdiensten. Ze krijgen te maken met allerlei spannende en uitdagende situaties terwijl ze het opnemen tegen een angstaanjagende, meedogenloze tegenstander. 

“Security awareness training hoeft niet saai te zijn”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “‘The Inside Man’ is de meest gebruikte training die KnowBe4 aanbiedt. Het is een boeiende serie en de productie heeft meer overeenkomsten met een televisieserie dan met een training. Dit seizoen is gevuld met spannende plotwendingen en een nieuwe tegenstander om gebruikers op het puntje van hun stoel te houden. Met dit nieuwe seizoen breiden we de steeds groter wordende contentbibliotheek van KnowBe4 uit terwijl we de klanten helpen met het verbeteren van de security culture.”

Hoe een buitenstaander het netwerk kan binnendringen

‘The Inside Man’ wordt geproduceerd door Twist & Shout Communications, een KnowBe4-bedrijf. De regisseur is Jim Shields, die al jarenlang succesvolle video- & filmproducties maakt vanuit de UK. De serie opent met een security analist die met een nieuwe baan begint. Niemand vermoedt dat hij al in hun meest beveiligde systemen zit en dat sinistere krachten hem manipuleren. ‘The Inside Man’ laat zien hoe makkelijk het voor een buitenstaander kan zijn om de beveiliging te penetreren en het netwerk van een organisatie binnen te dringen. En nog belangrijker: het worstelt met het menselijke element van cybercriminaliteit.

De nieuwe content is vanaf 28 maart beschikbaar voor alle klanten van KnowBe4. Bekijk hier alvast de trailer van het vijfde seizoen ‘The Inside Man’.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!