Witold Kepinski - 30 maart 2023

HP annonceert nieuwe toepassingen voor hybride werknemers

HP heeft tijdens zijn Amplify Partner Conference 2023 in Chicago nieuwe producten en oplossingen aangekondigd voor hybride werknemers die hen ondersteunen met een uitgebreide set computeroplossingen die de nodige hybride flexibiliteit bieden. het gaat hierbij om nieuwe pc devices, videoconferencing, security en services zoals een thuisbezorgingsdienst.

HP annonceert nieuwe toepassingen voor hybride werknemers image

Slechts 22 procent van de werknemers omschrijft zichzelf als 'bloeiend' in hybride werk, het is duidelijk dat bedrijven nog steeds aan het uitzoeken zijn hoe ze hybride werk kunnen maken. “De meeste bedrijven willen de 'gedwongen terugkeer' achter zich laten naar het kantoortijdperk van hybride werk”, zegt Alex Cho, President van Personal Systems, HP Inc. “De uitdaging is dat ze niet zeker weten hoe ze dat moeten doen. Wij geloven dat hybride flexibiliteit de toekomst is, die werknemers overal het beste van thuis en op kantoor biedt.”

Volgens HP's Future of Work-onderzoek wil 80 procent van de werknemers af en toe op kantoor zijn, maar veel bedrijven blijven worstelen om werknemers weer op kantoor te krijgen. Uit onderzoek van HP blijkt dat de belangrijkste belemmering voor een terugkeer naar kantoor een suboptimale technologie-ervaring is. Sterker nog, 89 procent zegt dat technologie de belangrijkste factor is bij het nemen van beslissingen om weer naar kantoor te gaan. Evenzo gelooft 90 procent van degenen die aangeven goed te presteren in hybride werk, dat toegang tot de juiste technologie en tools leidt tot een positieve werkervaring. Om de terugkeer van werknemers naar het werk te versnellen, is de juiste technologie vereist voor optimale werkconfiguraties, die succes mogelijk maken voor bedrijven en hun werknemers.

“Hybride werken is niet hetzelfde als werken op afstand. Echt hybride werk creëert een geweldige cultuur die mensen met elkaar verbindt, de productiviteit verhoogt en betrokkenheid opbouwt. Technologie is daarbij de grootste factor”, zegt Guayente Sanmartin, Global Head of Commercial Systems and Displays Solutions, HP Inc. “HP is het enige bedrijf dat echt hybride werk kan maken in alle ruimtes – thuis, op kantoor en daartussenin – en we pakken groots uit met innovaties om mensen verbonden, productief en veilig te houden.”

HP Presence

Sinds 2021 heeft HP Presence videoconferentie-ervaringen op de pc verrijkt met intuïtieve samenwerkingsinnovaties waardoor mensen zich echt verbonden voelen terwijl ze thuis of op kantoor samenwerken. HP Presence zal beschikbaar zijn op alle HP commerciële notebooks – van ProBook en Dragonfly series tot Z by HP mobiele workstations. Dit biedt bedrijven de kritieke oplossingen voor het revitaliseren van samenwerking, cultuur, innovatie en productiviteit om van werken op kantoor of daarbuiten een naadloze ervaring te maken. Innovaties zijn onder meer ervaringen met meerdere camera's waarmee gebruikers tegelijkertijd kunnen worden getoond terwijl ze aan het whiteboarden zijn, en Auto Camera Select voor face-tracking maakt vergaderingen boeiender en natuurlijker, aldus HP.

Hybride werken

De volgende generatie HP EliteBook- en ProBook-apparaten zijn uitgerust voor eersteklas samenwerking met HP Presence en productiviteit op een hoger niveau.

Omdat gebruikers de hele dag van huis naar kantoor of naar vergaderruimtes gaan, zijn deze apparaten volgens HP ontworpen voor hybride flexibiliteit:

HP EliteBook 800 en 805 G10-serie pc's: een zakelijke convertible voor samenwerking maakt de line-up virtuele vergaderingen authentiek en interactief met HP Presence-technologie. Uitgerust met een 13e generatie Intel Core-processor of volgende generatie AMD Ryzen-processor en tot 64 GB LPDDR5-geheugen, beschikt de serie over enterprise-ready beveiliging en beheerbaarheid.

HP EliteBook 600 en 605 G10 serie pc's: door werknemers uit te rusten met de nieuwste technologie tegen een voordelige prijs, het eersteklas ontwerp, samenwerkingservaringen, beheerbaarheid en beveiliging kunnen gebruikers worden gehoord en gezien, zowel op kantoor als op afstand. De pc's hebben een 13e generatie Intel Core-processor of de volgende generatie AMD Ryzen-processor. De apparaten uit de HP EliteBook 600-serie zijn voorzien van twee USB Type A (USB 3.2 Gen 1), één Thunderbolt met USB4 Type-C-poort en één multifunctionele USB Type-C-poort voor eenvoudige configuratie. De HP EliteBook 605-serie is uitgerust met drie USB Type A-poorten (USB 3.2 Gen 1) en één multifunctionele USB Type-C-poort.

HP ProBook 400 en 405 G10-serie pc's: MKB-leiders en werknemers in staat stellen hybride te gedijen en tegelijkertijd het meeste uit hun IT-investering te halen door ingebouwde samenwerkingstools voor productiviteit, meerlaagse beveiliging en een duurzaam, onderhoudsvriendelijk chassis. De notebooks bieden prestaties die de productiviteit van een groeiend bedrijf versnellen met een 13e generatie Intel Core-processor of de volgende generatie AMD Ryzen-processor.

Nieuwe Z by HP devices

HP zegt innovatie nieuw leven in te blazen met een focus op technologie en oplossingen die niet alleen hoge prestaties leveren, maar ook nieuwe uitdagingen aangaan met hybride werk bij samenwerking aan grote projecten met complexe workflows. Sinds 2019 heeft 71 procent van de bedrijven de implementatie van werkstations uitgebreid naar toekomstbestendige medewerkers met betrouwbaarheid, uitbreidbaarheid en toegang op afstand. Z by HP met HP Presence biedt de samenwerkingstools en krachtige computeroplossingen die nodig zijn om moderne workflows te ondersteunen, zo meldt HP.

De nieuwste ZBook G10 mobiele werkstations — ZBook Firefly, ZBook Power, ZBook Studio, ZBook Fury — bieden volgens HP overal kracht, prestaties en een lange batterijduur.

ZBook Firefly G10 en ZBook Power G10: beide nieuwe werkstations combineren professionele prestaties met mobiliteit. Gebruikers kunnen productief blijven met professionele componenten, verbeterde samenwerkingsfuncties en kleurnauwkeurige displays - alles wat nodig is om overal projecten uit te voeren. Met de opties om te configureren met het nieuwe Intel vPro-platform aangedreven door 13e generatie Intel Core-processors, 9 12 next-generation AMD Ryzen PRO-processors voor mobiel en NVIDIA RTX Ada Generation Laptop GPU's, of geïntegreerde AMD Radeon grafische kaart helpt HP vertragingen tijdens krachtige workflows te elimineren en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen. De ZBook Firefly en ZBook Power zijn de eerste in het ZBook-portfolio die nu AMD Ryzen- en Ryzen PRO-processors voor mobiel aanbieden.

ZBook Studio G10: Push workflows met maximaal een Intel Core i9 CPU, NVIDIA RTX Ada Generation Laptop GPU of GeForce RTX GPU, en 64 GB RAM. Van 3D-ontwerp tot datawetenschap en AI-computing, deze pc maakt het waar. De ZBook Studio zit boordevol professionele prestaties in een gestroomlijnde pc die in je tas past en is ontworpen om onderweg complexe modellen te bouwen, in real-time te renderen of gegevens te visualiseren.

ZBook Fury G10: Pakt intense workflows overal aan door een Intel Core HX-processor van desktopklasse aan te bieden voor professionele prestaties. De nieuwe ZBook Fury wordt ook gecombineerd met maximaal een NVIDIA RTX 5000 Ada Generation Laptop GPU, voor gebruikers die tegelijkertijd 3D-modellen renderen, simulaties uitvoeren, grote datasets analyseren of machine learning-modellen vanaf elke locatie trainen.

De onlangs aangekondigde Z by HP Performance Desktops bevatten single-socket workstation met 4 GPU's, waardoor complexe, gegevensrijke workflows voor hybride werkplekken mogelijk worden. Upgrades naar het Z by HP-portfolio van speciaal gebouwde instapdesktopworkstations zijn nu beschikbaar met next-gen Intel Core-processors en de nieuwste NVIDIA RTX professionele GPU's. Deze desktopwerkstations op instapniveau zijn bedoeld voor gebruikers die willen overstappen op kracht en prestaties en toch flexibel willen blijven met externe toegang voor hoogwaardige workflows. De Z2 Mini G9, Z2 SFF G9, Z2 Tower G9 en Z1 Tower G9zijn gebouwd voor ontwerpers, ingenieurs en studenten die in meerdere applicaties tegelijk werken. De nieuwe HP Anyware Remote System Controller wordt nu ook ondersteund op de Z2 Mini G9, Z2 SFF G9 en Z2 Tower G9. Als 's werelds meest geavanceerde randapparaat voor beheer op afstand, is het gebouwd voor out-of-band beheer, waardoor IT-afdelingen een werkstationvloot vanaf elke locatie kunnen bewaken en beheren. Het Z by HP instapmodel desktop workstation-portfolio blijft prestaties en brede uitbreidbaarheid bieden om gebruikers in de creatieve zone te houden, aldus HP.

Vido conferencing

Hybride werken is niet alleen op afstand werken – het gaat om het leveren van een ervaring die naadloos werkt voor degenen in de ruimte en voor degenen die op afstand deelnemen. HP en Poly leveren een uitgebreide set commerciële videoconferentieapparatuur voor hybride werk, zo wordt gemeld op de conferentie.

De nieuwste Poly-software-update, Poly Video OS 4.0, levert nieuwe ervaringen, zoals een AI-gestuurde multi-cameramodus die meerdere sprekers in beeld kan houden voor de meest boeiende samenwerking op afstand. Poly Video OS 4.0 is nu beschikbaar voor de Poly Studio X-serie videobars en het Poly G7500 modulaire videoconferentiesysteem. De Poly Studio X70 is de eerste en enige videobalk voor grote ruimtes die gecertificeerd is voor Microsoft Teams, samen met de Poly G7500. Bovendien zijn de op Android gebaseerde videobalken van Poly Studio X beschikbaar en gecertificeerd voor Google Meet .

Of u nu een persoonlijk gesprek voert, een conferentiegesprek voert of naar uw favoriete afspeellijst luistert, de onlangs aangekondigde Poly Voyager Free 60-serie draadloze oordopjes bieden een verbeterde professionele ervaring. HP introduceert een instapmodel – de Poly Voyager Free 60 – ontworpen voor gebruik met mobiele apparaten en wordt geleverd met een standaard oplaadetui. De serie omvat drie versies: de Poly Voyager Free 60, Poly Voyager Free 60 UC en Poly Voyager 60+ UC. De versies Poly Voyager Free 60 UC en 60+ UC zijn nu gecertificeerd voor Microsoft Teams en Zoom. Alle modellen zijn compatibel met toepassingen voor audio- en videoconferenties.

Aangezien bijna 70 procent van de muisgebruikers pijn rond de pols ervaart, helpt de HP 920/925 ergonomische verticale muis uw hand in een meer ontspannen, natuurlijke rechtopstaande positie te houden. De HP 920/925, 's werelds meest veelzijdige ergonomische verticale draadloze muis, heeft een afneembare polssteun zodat hij ook onderweg net zo bruikbaar is. Gebruikers kunnen zich goed voelen over de gerecyclede materialen en de plasticvrije verpakking.

Als u onderweg net zo verbonden wilt zijn met uw randapparatuur als thuis, blijf dan opgeladen en productief met de HP 4K USB-C multiport hub. De multiport hub heeft een ultracompact ontwerp en beschikt over vier veelzijdige USB-C-poorten met ondersteuning voor meerdere besturingssystemen: een 65W-poort om laptops van stroom te voorzien, twee poorten om accessoires aan te sluiten en op te laden, en nog een poort om op te laden of verbinding te maken met een 4K display met volledige functionaliteit.

Aangezien DECT wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare vormen van mobiele communicatie voor de detailhandel en verticale markten , biedt de Poly Rove 20 draadloze DECT IP- telefoon de bewegingsvrijheid en de flexibiliteit om mee te groeien met de groei van bedrijven. De Poly Rove 20 is gebouwd voor medewerkers op locatie en is een eencellige DECT-handset op instapniveau met robuuste en veilige communicatie en connectiviteit met een uitgebreid bereik. Uitgerust met een batterijlevensduur tot 35 uur, kan hij eenvoudig worden gekoppeld aan het Poly B1-basisstation om gelijktijdige oproepen te ondersteunen en het spraakbereik uit te breiden. De Rove 20-handset is compatibel met alle Rove IP-telefoons en maakt gebruik van de nieuwste standaarden op het gebied van DECT draadloze beveiliging, zodat u vrijuit kunt spreken.

PC-beheer op afstand

Door hybride werk is pc-beheer op afstand complexer geworden, maar ook essentieel aldus HP. Om deze uitdaging aan te gaan, kondigt HP HP Wolf Connect aan, een connectiviteitsoplossing voor IT-beheer die 24 uur per dag een zeer veerkrachtige en veilige verbinding biedt met pc's op afstand, waardoor IT apparaten kan beheren, zelfs als ze zijn uitgeschakeld of offline. Door gebruik te maken van een mobiel netwerk zorgt de robuuste connectiviteit van HP Wolf Connect ervoor dat IT-teams gemakkelijk een verspreid hybride personeelsbestand kunnen beheren. Het kan de tijd en moeite verminderen die nodig is om supporttickets op te lossen, gegevens te beveiligen tegen verlies of diefstal om een mogelijke inbreuk te beperken en activabeheer te optimaliseren.

HP Wolf Connect met HP Wolf's Protect and Trace is 's werelds eerste softwareservice die een pc op afstand kan lokaliseren, vergrendelen en wissen, zelfs als deze is uitgeschakeld of niet is verbonden met internet. Deze mogelijkheid beschermt onderweg gevoelige gegevens en helpt de IT-kosten te verlagen door de behoefte aan pc-herstel of -vervanging te verminderen, aldus HP.

HP Home Delivery

Nu IT-teams hybride werknemers zowel thuis als op kantoor beheren, kan het een onbetrouwbaar, ingewikkeld en onhandig proces zijn om werknemers met de juiste apparaten te installeren, waar ook ter wereld aldus HP. Als onderdeel van HP Logistics Services levert de oplossing HP Home Delivery op een veilige manier commerciële pc's, beeldschermen en randapparatuur van HP rechtstreeks aan de woonadressen van medewerkers over de hele wereld zodat hybride werknemers hun apparaten direct vanuit de doos. Updates voor HP Home Delicery maken efficiënter bestellen, traceren en bewijs van levering mogelijk, zo besluit HP.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!