Witold Kepinski - 30 maart 2023

HP introduceert nieuwe duurzame printing toepassingen

Tijdens de HP Amplify Partner Conference 2023 in Chicago zijn de nieuwe HP Color LaserJet 4200/4300 en de HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 en X500/X600 printoplossingen aangekondigd voor bedrijven van alle maten. Alle nieuwe printers uit de HP Color LaserJet-serie worden aangedreven door HP's volgende generatie duurzame toner, die tot 27 procent minder energieverbruik en tot 78 procent minder plastic in de verpakking levert zo meldt HP. De printoplossingen zijn volgens HP gebouwd om groeiende bedrijven te helpen de productiviteit te maximaliseren en onderbrekingen voor de huidige hybride werkstijlen te minimaliseren.

HP introduceert nieuwe duurzame printing toepassingen image

“Flexibele werkregelingen zijn er voor bedrijven van elke omvang en gebruiken het als een manier om toptalent aan te trekken en te behouden. De productiviteit van gedistribueerde werknemers staat echter bovenaan de agenda van bedrijven”, zegt Xavier Garcia, Global Head & General Manager, Office Print Hardware bij HP. “De Color LaserJet 4000-serie is ontworpen voor kleine bedrijven om de productiviteit te maximaliseren met eenvoudig, betrouwbaar en professioneel printen. Naarmate onze klanten groeien, is onze Color LaserJet Enterprise 5000/6000 klaar om productiviteit en schaalbaarheid mogelijk te maken."

Duurzaam printen met HP TerraJet toners

Als onderdeel van haar missie om klanten een betere printervaring te bieden, levert de nieuwe HP TerraJet-tonertechnologie zowel de meest duurzame als de krachtigste kantoorprints die HP ooit heeft gemaakt. TerraJet is een geavanceerde tonertechnologie die 27 procent minder energie vereist bij het printen, tot 78 procent minder plastic, terwijl scherpere details worden geleverd met tot 20 procent meer printbare kleuren. HP TerraJet-cartridges kunnen een lagere ecologische voetafdruk hebben dan hun voorgangers en zijn opgenomen in nieuwe printoplossingen van kleine bedrijven tot grote ondernemingen.

Kleine bedrijven stimuleren voor productiviteit

De intentie van werknemers om te blijven of een baan te verlaten is een groeiend probleem voor veel organisaties, dat naar verwachting alleen maar zal toenemen naarmate de oudste leden van Generatie Z het personeelsbestand betreden. Om toptalent aan te trekken en te behouden, heeft 60 procent van de kleine bedrijven veranderingen doorgevoerd, waaronder flexibele werkregelingen. Met deze wervingstrends in het achterhoofd nemen steeds meer werknemers van kleine bedrijven hybride werkstijlen over. Toch heeft de helft van de kleine bedrijven moeite met het beheren van technologie op een hybride werkplek. En 91 procent van de kleine bedrijven vertrouwt nog steeds op gedrukte documenten om hun bedrijf te runnen, aldus HP.

De nieuwe HP Color LaserJet 4200/4300 bouwt voort op de LaserJet Pro-serie waar kleine zakelijke klanten al jaren op vertrouwen met verhoogde efficiëntie en verbeterde beheerbaarheid. De 4200/4300-serie wordt geleverd in een compact ontwerp met baanbrekende prestaties en biedt maximale productiviteit met snel dubbelzijdig afdrukken en scannen in kleur. De 4200/4300-serie wordt ondersteund door robuuste beheertools voor gedecentraliseerde apparaten, samen met toonaangevende HP Wolf Security die direct uit de doos is ingebouwd en voorgeconfigureerd, en is ontworpen om bedrijven te helpen groeien en printen gemakkelijker te maken.

Belangrijkste kenmerken van de HP Color LaserJet 4200/4300:

Met 25 procent hogere printsnelheden kunnen klanten hun team voorzien van technologie die meer productiviteit mogelijk maakt

HP Smart Admin Dashboard, een alles-in-één printerbeheertool om printers allemaal vanaf één scherm te bekijken, te controleren en te beheren

Val op in de markt en creëer echte impact met hoogwaardige kleurendocumenten

HP TerraJet tonercartridges zijn ontworpen met de HP Color LaserJet Pro 4200/4300 series om de impact op het milieu te verminderen en de kwaliteit te verbeteren in vergelijking met de vorige generatie:

27 procent minder energie bij het printen
28 procent minder nieuw plastic in de cartridge
71 procent minder plastic in patroonverpakkingen

Schaalbare oplossingen voor het vernieuwde hybride kantoor

Naarmate kleine bedrijven groeien en printbehoeften complexer worden, hebben klanten printers nodig die passen bij hun veranderende werkplek, schema's en dynamiek. Met een reeks oplossingen bevindt HP zich in een unieke positie om kleine zakelijke klanten te helpen bij het bereiken van de behoeften op ondernemingsniveau. De HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 en X500/X600 zijn gebouwd voor het kantoor met nieuwe afbeeldingen en bieden de productiviteit en efficiëntie van een A3-kopieerapparaat ten koste van een A4-printer. Met deze line-up kunnen klanten personaliseren zonder in te leveren op vermogen, productiviteit of veiligheid.

Belangrijkste kenmerken van de HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 en X500/X600:

Configureerbare papierverwerking, ADF, afwerkingsopties en snelheidslicentie, wat flexibiliteit biedt

Ontworpen als productiviteits- en workflowhub met digitale bewerking op het apparaat, waardoor markeren, redigeren en markeringen mogelijk zijn zonder pc, allemaal met de hoogste A4-kleurenlaserjetsnelheden

Snellere en naadloze digitalisering met HP EveryPage met Reverse en Retry, wat de documentintegriteit vergroot door nooit een gescande pagina te missen en foutieve invoer vermindert met automatisch herstel

80% van de gebruikelijke servicebeurten wordt in minder dan 5 minuten voltooid

HP Wolf Security, een veilige printomgeving beschermt, detecteert en past zich aan nieuwe bedreigingen aan

HP TerraJet tonercartridges zijn ontworpen met de HP Color LaserJet Enterprise 5700 serie en MFP 5800 serie om de impact op het milieu te verminderen en de kwaliteit te verbeteren in vergelijking met de vorige generatie:

Tot 78 procent minder plastic in patroonverpakkingen

35 procent gerecycleerd plastic gehalte

Beschikbaarheid

Informatie over beschikbaarheid per land, prijzen en verkoopbestemmingen verschilt per regio.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!