Witold Kepinski - 30 maart 2023

Pink Elephant Education & Technology en 4me gaan partnership aan

Pink Elephant Education & Technology en service management innovator 4me kondigen aan dat zij nauw gaan samenwerken. Concreet betekent dit dat Pink Elephant het service management platform van 4me in Nederland en Engeland gaat verkopen en implementeren. Met de toevoeging van 4me heeft Pink Elephant nu voor elk type klant de juiste technologie in haar portfolio. Beide bedrijven hebben de ambitie om de kwaliteit van IT en enterprise service management binnen organisaties op een toekomstgerichte en kostenefficiënte manier naar een hoger niveau te tillen. Pink Elephant en 4me zien met de voortdurende en verregaande digitalisering binnen organisaties grote kansen voor de samenwerking.

Pink Elephant Education & Technology en 4me gaan partnership aan image

Ramond Keesmekers, Head of Technology bij Pink Elephant Education & Technology, is enthousiast over de samenwerking: “Dankzij deze samenwerking met 4me hebben we nu voor elk type klant de juiste technologie in ons portfolio. Het 4me service management platform heeft een unieke architectuur die veel voordelen biedt voor onze klanten. Zo is het mogelijk om binnen enkele weken de basis ITSM-processen operationeel te krijgen en daar in korte tijd afdelingen als HR en Facilities aan toe te voegen. Wij noemen dit vanwege de snelheid ‘onboarden’ in plaats van implementeren. Daarnaast kunnen externe leveranciers naadloos samenwerken, waarbij de opdrachtgever de regie en het overzicht op de kwaliteit van de dienstverlening houdt. Tot slot vinden er bij 4me geen jaarlijkse, tijdrovende en kostbare, upgrades plaats. Deze gaan wekelijks op de achtergrond live zonder impact voor de klant.”

Cor Winkler Prins, medeoprichter en CEO van 4me: ”Wij verwachten veel van de samenwerking met Pink Elephant; het is voor ons belangrijk dat het onderscheidende vermogen van ons platform wordt herkend. In de gesprekken voorafgaand aan de samenwerking bleek dat beide organisaties niet alleen veel ervaring, maar ook dezelfde visie op enterprise service management hebben. Organisaties veranderen zeer snel en onze architectuur is hierop voorbereid. Dat dit ‘agile’ uitgangspunt ook door Pink Elephant als belangrijk wordt gezien, geeft ons veel vertrouwen in de samenwerking. Een partnership dat uiteindelijk de dienstverlening bij organisaties naar een hoger niveau zal tillen.”

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
ALSO CTV BW 06-06-2023 t/m 15-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!