Witold Kepinski - 01 maart 2023

HP directeur Nederland Rob Idink vertrekt

HP directeur Nederland Rob Idink vertrekt zo meldt hij zelf op LinkedIn. Idink meldt: "Met trots kijk ik terug op een geweldige zakelijke reis. Ik herinner me nog goed hoe ik begon in de geweldige verkoopcultuur van Compaq in 1996. Ik was supertrots op mijn eerste postuniversitaire functie, als junior productmanager voor de accessoireshandel en rijdend in mijn Ford Escort Laser 1.3 (met zwarte strepen op de zijkanten) naar Gouda op dat moment."

HP directeur Nederland Rob Idink vertrekt image

Hij meldt verder: "Ik heb de kans gehad om in verschillende landen met diverse culturen te leven en te werken, iets wat ik altijd heb gezien en gewaardeerd als een avontuur en leermogelijkheid. Mijn twee zonen zijn in het buitenland geboren, een in München en een net buiten Grenoble. Ik hield van mijn internationale werkavontuur en vele jaren later cirkelde ik terug naar Nederland. Een persoonlijk hoogtepunt was mede-oprichter van de HP Inc organisatie in Nederland en helpen om het bedrijf te transformeren naar waar het nu staat. Een geweldig bedrijf met een solide reputatie intern en extern en vooral geweldige mensen. Mensen staan altijd centraal om het verschil te maken voor klanten en gemeenschappen. Dat is waar ik voor sta en echt in geloof. Ik ben ook blij dat ik door mijn passie en werk voor duurzaamheid een kleine bijdrage aan de samenleving heb kunnen leveren.

De mogelijkheid hebben gehad om te observeren, te leren, te groeien, te winnen, te falen, weer op te staan, vrienden te maken, te feesten, te lachen, te coachen, mooie herinneringen op te bouwen en hopelijk anderen te inspireren. Ik wil graag dat iedereen weet dat HP geweldig voor me is geweest tijdens de huidige transitie. Mijn morele kompas volgend, voelde het goed om een nieuwe stap in mijn leven te zetten en door te gaan naar iets nieuws dat past bij mijn huidige levensfase. Ik wens Koen en het team het allerbeste voor de toekomst, ik weet dat ze het geweldig gaan doen. Tot slot is mijn afscheid met partners, mijn team en alle medewerkers zo'n hartverwarmende ervaring geweest. Bedankt voor alle mooie woorden, de cadeautjes, het teamwerk en vooral voor de symbolische mensgerichte sculptuur die ik van alle NL-medewerkers heb mogen ontvangen. Zo mooi en zinvol.

Mijn geleerde les is om mensen echt centraal te stellen bij alles wat je doet. En om je eigen morele kompas te volgen. Voor mij: wees positief, blijf nieuwsgierig en omarm het onbekende. Allemaal in de juiste balans."

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!