Martijn Kregting - 13 april 2023

Drata sluit samenwerking met Distology

Drata, een automation platform voor security en compliance, is een nieuwe samenwerking aangegaan met Distology. Middels deze samenwerking met de distributeur voor fabrikanten en dienstverleners van cybersecurity-oplossingen kan Drata haar channel-programma uitbreiden en verder groeien binnen de EMEA-regio.

Drata sluit samenwerking met Distology image

Compliance is volgens Drata voor steeds meer organisaties essentieel, nu wereldwijd in omvang en impact groeiende regelgeving op het gebied van gegevensbescherming steeds strenger wordt. Door de geautomatiseerde aanpak en voortdurende controle van Drata zou de complexiteit van compliance normen en voorschriften, zoals ISO 27001 en GDPR, gestroomlijnd en vereenvoudigd worden. Hierdoor kunnen partners en vendoren van Distology organisaties ondersteunen in hun compliance-behoeften.

Voldoen aan strikte compliance-wetgeving

Hayley Roberts, CEO van Distology, stelt dat Drata in korte tijd de reikwijdte van zijn platform sterk heeft vergroot. "Dankzij de samenwerking kunnen onze partners en vendoren een automated risk- en compliance oplossing aanbieden, waardoor organisaties moeiteloos kunnen voldoen aan de huidige strikte compliance regelgeving van vandaag."

Volgens George Bonser, Vice President Sales EMEA bij Drata, is het versnellen van de wereldwijde aanwezigheid van het platform met nieuwe samenwerkingen, resources en EU-data hosting van vitaal belang "Op deze manier kunnen we onze klanten blijven ondersteunen met schaalbare compliance programma's op maat. De samenwerking met Distology opent nieuwe kansen voor ons en stelt ons in staat om samen te werken met een vertrouwd netwerk van resellers, terwijl we ons eigen partner-ecosysteem versterken."

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!