Witold Kepinski - 19 april 2023

Scality en StormForge worden partners KubeCampus.io Kubernetes leerplatform

Kasten by Veeam, aanbieder voor Kubernetes-back-up en noodherstel, heeft van aangekondigd dat zijn KubeCampus.io Kubernetes-leerplatform nu meer dan 20.000 geregistreerde gebruikers heeft en uitbreidt met zijn eerste partners Scality en StormForge. Deze nieuwe contentproviders zullen het platform voorzien van waardevolle, diepgaande expertise op het gebied van opslag en geautomatiseerd Kubernetes-resourcebeheer, twee belangrijke ondersteunende technologieën die gebruikers moeten leren om Kubernetes-implementaties met succes uit te voeren.

Scality en StormForge worden partners KubeCampus.io Kubernetes leerplatform image

Nu de acceptatie van Kubernetes exponentieel toeneemt, groeit ook de behoefte aan verbeterde vaardigheden op het gebied van containerimplementatie en -beheer. Het gebrek aan Kubernetes-training blijft echter een uitdaging. Bijna de helft van de respondenten van de jaarlijkse enquête van de Cloud Native Computing Foundation in 2022 die containers nog niet in productie hebben genomen, zegt dat gebrek aan training de belangrijkste belemmering voor de werking is.

Kasten by Veeam helpt de vaardigheidskloof te dichten door gratis trainingsmogelijkheden en praktische labs aan te bieden waarin de meest gewilde Kubernetes-vaardigheden worden behandeld op basis van praktische, real-world implementaties, use cases en ervaring met toonaangevende producten. KubeCampus.io is ontworpen om een ​​neutrale ontmoetingsplaats te zijn voor de open-source leergemeenschap in plaats van een leveranciergebaseerde bron. KubeCampus.io levert een gemeenschapsplatform voor het leren van cloud-native en Kubernetes-concepten en -vaardigheden waar steeds meer vraag naar is. Bezoekers vinden ook extra mogelijkheden voor certificering en persoonlijke training.

KubeCampus.io heeft zijn gebruikersbestand in 2022 met 50% vergroot en meldt nu dat bijna 12.500 cursussen zijn voltooid en duizenden leermiddelen zijn gedownload.

"Voortbouwend op het enorme succes van KubeCampus, is de logische volgende stap het toevoegen van middelen die de leerervaring blijven verrijken", zegt Tom Leyden, vice-president marketing bij Kasten by Veeam. “Samenwerken met onze partners om inhoud en instructie uit te breiden, geeft gebruikers meer leermogelijkheden, meer experts uit de industrie om te raadplegen en meer kansen om gecertificeerd te worden in toonaangevende technologieën. Partners kunnen er ook van profiteren door gebruik te maken van kansen om thought leadership te stimuleren en hun technologie bij potentiële klanten te introduceren.”

KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023

Leren staat centraal voor Kasten by Veeam op KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023 in Amsterdam, waar KubeCampus Learning Day wordt georganiseerd – een GRATIS, persoonlijk live-evenement met twee verschillende hands-on labs die zijn ontworpen om deelnemers te helpen Kubernetes-kennis en -vaardigheden te verbeteren terwijl ze verbinding maken met een gelijkgestemde gemeenschap. Het allereerste Learning Day EU-evenement was in één dag uitverkocht, wat de vraag naar de ontwikkeling van Kubernetes-gerelateerde vaardigheden onderstreepte.

Kasten by Veeam houdt op 22 mei een vergelijkbare, exclusieve leermogelijkheid, " Kubernetes & Kasten K10 Workshop " als onderdeel van VeeamON 2023 , het community-evenement voor experts op het gebied van gegevensherstel , dat van 22 tot 24 mei plaatsvindt in Miami, Florida en online . Ontworpen door en gebouwd voor de back-up- en herstelprofessional, zullen deelnemers hun vaardigheden uitbreiden, vieren met de gemeenschap en branchekennis delen met exclusieve inhoud van AWS, Hewlett Packard Enterprise en meer. De inschrijving voor het persoonlijke evenement is nu geopend.

Kasten by Veeam is een platinasponsor op KubeCon + CloudNativeCon Europe 2023, stand #P7. Word lid van KubeCampus op https://kubecampus.io/register . Om een ​​KubeCampus-partner te worden, gaat u naar: https://kubecampus.io/kubernetes/partners .

SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!