Wouter Hoeffnagel - 20 april 2023

wyStack lanceert low code-platform voor professionele ontwikkelaars

wyStack lanceert wyStack AI, een low code-platform gericht op professionele ontwikkelaars. De door wyStack AI gegenereerde code kan worden aangepast en getest voordat deze wordt ingezet. Zo kunnen ontwikkelaars wijzigingen of updates aanbrengen indien nodig.

wyStack lanceert low code-platform voor professionele ontwikkelaars image

Met wyStack AI kunnen ontwikkelaars specificaties voor een app invoeren, waarna de technologie code genereert voor een Angular webportal, een Flutter Android app en een OData ASP.NET back-end. Zo creëren ontwikkelaars een volledig functionele app die klaar is voor gebruik. De opgeleverde broncode is 100% transparant, inzichtelijk en aanpasbaar. De applicatie kan zowel on-premise als in de cloud worden ingezet.

"wyStack AI is een gamechanger voor ontwikkelaars", aldus Tom van Oost, oprichter van wyStack AI. "Met dit platform maken we het gemakkelijker voor ontwikkelaars om datagedreven apps te creëren zonder kwaliteit of snelheid op te offeren. Ons platform is het eerste in zijn soort en biedt een hybride Low-Code oplossing die de voordelen van Full-Code en Low-Code ontwikkeling combineert."

Gericht op professionele ontwikkelaars

wyStack AI is gericht op professionele ontwikkelaars en combineert de mogelijkheden van full code en low code ontwikkeling. Met de wyStack Modeler kunnen ontwikkelaars het gegenereerde softwaremodel verder afstemmen en hun eigen code toevoegen. Zo wil het bedrijf onder meer ontwikkeltijden verkorten en de efficiëntie in het ontwikkelproces verbeteren.

Er zijn al oplossingen in productie die zijn gemaakt met wyStack. Denk daarbij aan het IoT-platform SignalZ, dat sensorgegevens vertaalt naar relevante informatie voor procesverbetering en preventieve actie. Een ander voorbeeld is FarmerLink, een dataplatform voor boeren in ontwikkelingslanden.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!