Witold Kepinski - 21 april 2023

DigiCert kondigt nieuw partnerprogramma aan

DigiCert, wereldwijde leverancier van digitaal vertrouwen, heeft vandaag een nieuw partnerprogramma aangekondigd. Daarmee beschikken partners over een zeer uitgebreid portfolio waarmee ze de digitaal vertrouwen bieden voor de echte wereld, aldus de leverancier.

DigiCert kondigt nieuw partnerprogramma aan image

Het nieuwe programma biedt alle soorten partners meer verkoopmethoden, trainingsmogelijkheden, ondersteuning en tools. Met behulp daarvan kunnen ze op een eenvoudige en gestroomlijnde manier digitaal vertrouwen leveren en hun omzet uit professionele services en integratie verhogen. Het uitgebreide pakket oplossingen behelst het levenscyclusbeheer van certificaten, vertrouwen in verbonden apparaten en vertrouwen in inhoud van zowel software als documenten (code- en documentondertekening).

'Onze partners spelen een cruciale rol in het leveren van digitaal vertrouwen aan organisaties over de hele wereld', vertelt Christophe Bodin, Chief Revenue Officer bij DigiCert. 'Via dit nieuwe programma kunnen onze partners beschikken over ons brede portfolio van oplossingen voor digitaal vertrouwen. Ook krijgen ze toegang tot alles wat ze nodig hebben om hun aanbod te vergroten en hun klanten beter te bedienen. Samen leveren we digitaal vertrouwen voor de echte wereld.'

Het nieuwe programma biedt partners vele voordelen waarmee ze hun aanbod kunnen vergroten en zich kunnen onderscheiden in de markt. En dankzij de uitgebreide opleidingsmogelijkheden van DigiCert University, de goede ondersteuning en de vele hulpmiddelen kunnen ze de levering van digitaal vertrouwen vereenvoudigen en stroomlijnen.

De belangrijkste onderdelen van het programma zijn:

  • Uitgebreid portfolio: Bereik meer klanten en verhoog uw omzet met onze uitgebreide reeks toonaangevende oplossingen voor digitaal vertrouwen.
  • Verkoopmethoden: Ontdek nieuwe manieren om geld te verdienen, gebaseerd op capaciteiten, klantenkring en interesse.
  • Snelle activering: Laat klanten zich snel identificeren en kwalificeren met gerichte quick-start tools om sneller omzet te genereren.
  • Uitgebreide ondersteuning: Vergroot capaciteiten, ontwikkel vaardigheden en behaal certificeringen aan de DigiCert University, onze nieuwe opleider op het gebied van producten, verkoop en technologie.
  • Partnerportal met vele functies: Profiteer van gebruiksvriendelijke tools voor marketing en sales, waaronder een uitgebreide bibliotheek met materialen in acht talen voor campagnes, evenementen en presentaties.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!