Witold Kepinski - 24 april 2023

Salesbuildr is sponsor partner van het Modern MSP Day event

Salesbuildr, aanbieder van verkoopsoftware voor MSP's, is sponsor partner van het Modern MSP Day event dat op woensdagmiddag 7 juni 2023 plaats vindt in InnStyle (foto) in Maarssen. Dit event wordt georganiseerd door CloudLunch en het Cloud & MSP project van Dutch IT Channel.

Salesbuildr is sponsor partner van het Modern MSP Day event image

Het Modern MSP Day event is gewijd aan technologie en toepassingen die MSP’ers en resellers helpen in hun verdere groei en hun klanten nog beter te bedienen met managed services.

Salesbuildr toont die dag in de MSP Marketplace ruimte voor standhouders zijn webgebaseerde offerte-tool en zelfbedieningswinkel die diep integreert met Autotask PSA en een grote selectie van Europese distributeurs. Het stelt je team in staat om binnen enkele minuten prachtige offertes te maken, voorzien van je eigen huisstijl.

Sales tool

MSPs hebben vaak meer werk dan tijd en worstelen bij het afstemmen van hun aanbod op de klantvraag. Salesbuildr is gemaakt om hierbij te helpen. Onze gebruiksvriendelijke software werkt samen met alle belangrijke distributeurs en synchroniseert van en naar Autotask. Het en geeft je een reeks voordelen die je workflow vereenvoudigt en stroomlijnt, zoals het automatisch ophalen van prijzen en beschikbaarheid of het eenvoudig samenstellen van klantgerichte oplossingen. Salesbuildr helpt je te verkopen op de manier waarop klanten willen kopen - modern, interactief en zonder frictie.

Over Salesbuildr

Salesbuildr is ontstaan ​​uit de frustratie over de status quo en ontwikkeld door een team van professionals onder leiding van Victor Raessen, die eerder directeur was van Datto Benelux en daarvoor een langdurige Autotask-klant met meer dan 25 jaar ervaring in het MSP-landschap.

Omdat Salesbuildr speciaal is gemaakt voor MSP’ers wordt de ontwikkeling voor het grootste deel gedreven door de vraag en feedback van onze klanten. Naast de standaard Autotask integratie wordt op dit moment ook gewerkt aan integraties met ConnectWise Manage en Microsoft Dynamics.

Modern MSP Marketplace

Op de Modern MSP Marketplace staan tal van interessante en relevante Tech leveranciers die interessante toepassingen voor de MSP bieden. Verder zijn er keynotes, met specifieke MSP-leveranciers zijn er ‘Deep Dives’ over de nieuwste ontwikkelingen en is er een partnerpanel waarbij MSP’s hun kennis delen met de aanwezigen. Het event wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Agenda Modern MSP Day event - 7 juni 2023

12:00 - 13:00 uur: Ontvangst met lunch en netwerken op de marketplace

13:00 - 14:30 uur: Plenaire presentaties

14:30 - 15:00 uur: Pauze en netwerken op de MSP Marketplace

15:00 – 15:40 uur: Diverse workshops

15:40 – 16:30 uur: Plenaire presentaties, waaronder keynote van Gartner door Gregor Petri, Research VP

16:30 – 19:00 uur: Fun activiteiten, barbecue & netwerken

Deelnemen en Inschrijven

Voor MSPs, resellers, VARs, system intergrators zijn de deelnamekosten 49,50 euro (inbegrepen goede lunch en netwerkborrel). Schrijf u nu in!

IT-leveranciers en andere tech spelers kunnen deelnemen voor 495 euro per persoon. Meer informatie staat hier.

Meer informatie over het Modern MSP Day event

Voor reserveringen en aanvullende informatie van Dutch IT Channel: Frans Vertregt: 06-10946545 of f.vertregt@dutchitchannel.nl

Voor reserveringen en aanvullende informatie van CloudLunch: Martijn van Zoeren: 06-53352293 of m.vanzoeren@fourtyone.nl

Modern MSP Day Event

Datum: 7 juni 2023 tussen 12.30-17.30 uur

Locatie: InnStyle in Maarssen. Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Parkeren is gratis

Registratie

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!