Wouter Hoeffnagel - 26 april 2023

Arrow Electronics en Rackmount.IT sluiten pan-Europese distributie overeenkomst

Global technology provider Arrow Electronics heeft een pan-Europese distributieovereenkomst gesloten met Rackmount.IT. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van rack mount kits, op maat gemaakt voor de verschillende vormen en maten van de kleine netwerkapparaten van diverse hardwareleveranciers.

Arrow Electronics en Rackmount.IT sluiten pan-Europese distributie overeenkomst image

De overeenkomst met Arrow omvat het volledige portfolio van rack mount kits van Rackmount.IT. De oplossingen van het bedrijf zijn onder meer voorzien van aangepaste uitsparingen die de luchtstroom behouden en oververhitting voorkomen, connecties aan de voorkant, die gemakkelijk toegang geven tot alle poorten van het apparaat en een vaste voeding.

Maximale halen uit investeringen in IT-hardware

Alexis Brabant (foto), vice president sales van Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA: "Deze overeenkomst helpt om een aanzienlijke toegevoegde waarde te creëren voor onze partners binnen het kanaal omdat ze de eindklanten in staat te stellen het meeste te halen uit de investering van hun IT-hardware, met als bijkomend voordeel een schonere en efficiëntere IT-omgeving."

Eric Cantineau, eigenaar van Rackmount.IT: "We zijn verheugd om deze distributieovereenkomst met Arrow te ondertekenen, omdat het ons bereik in heel Europa aanzienlijk zal uitbreiden. Arrow heeft diepe relaties opgebouwd met een uitgebreide reeks hardware leveranciers, waarvan onze rack mount kits zowel de prestaties als de levensduur van de apparaten optimaliseren. We hebben hard gewerkt om op maat gemaakte systemen te ontwerpen die het leven van degenen die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de IT-kit zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk maken. Hierdoor worden betere werkomgevingen gegarandeerd en ongeplande uitval wordt geminimaliseerd."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!