Wouter Hoeffnagel - 28 april 2023

Fujitsu ondersteunt klanten met AI en machine learning via nieuw AI-platform

Fujitsu lanceert tijdens Activate Now Technology Summit in Madrid haar nieuwe AI-platform gelanceerd met codenaam Kozuchi. Het platform geeft commerciële gebruikers wereldwijd de beschikking over diverse technologieën op het gebied van AI en Machine Learning.

Fujitsu ondersteunt klanten met AI en machine learning via nieuw AI-platform image

Dankzij Kozuchi kunnen organisaties actief in onder meer productie, detailhandel, financiën en gezondheidszorg AI-technologie gebruiken als oplossing voor hun zakelijke uitdagingen. Om ervoor te zorgen dat bedrijven de juiste combinatie van AI-oplossingen kiezen en uiteindelijk succesvol toepassen in hun bedrijfsvoering, maakt het platform gebruik van AI innovation components en -core engines.

Fujitsu Kozuchi maakt gebruik van diverse technolgoieën. Denk daarbij aan Fujitsu AutoML voor het geautomatiseerd genereren van machine learning modellen, Fujitsu AI Ethics for Fairness voor het testen van de rechtvaardigheid van AI-modellen, Fujitsu AI en Fujitsu Wide Learning voor casual- en wetenschappelijke gebruikers. Ook is er toegang tot open-source software (OSS) en AI-technologieën van partnerbedrijven.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 SLTN Vierkant
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!