Wouter Hoeffnagel - 30 april 2023

SentinelOne introduceert AI-platform voor cybersecurity

SentinelOne presenteert een threat-hunting platform dat meerdere lagen AI-technologie integreert om de beveiliging van organisaties naar een hoger niveau te tillen. Het biedt real-time, autonome respons op aanvallen in de hele organisatie.

SentinelOne introduceert AI-platform voor cybersecurity image

Cybercriminelen overal ter wereld gebruiken generatieve kunstmatige intelligentie (AI) om kwaadaardige aanvallen uit te voeren die organisaties en overheden kunnen lamleggen. SentinelOne, speler in autonome beveiliging, deep learning-modellen en neurale netwerken, wil dezelfde technologieën gebruiken om hen te verslaan.

Neurale netwerken en LLM-gebaseerde taalinterface

Het SentinelOne threat-hunting platform combineert real-time, geïntegreerde neurale netwerken en een large language model (LLM)-gebaseerde natuurlijke taalinterface. Gebruikers kunnen hierdoor met AI alle beveiligingsgegevens monitoren en bedienen, hun productiviteit verhogen en hun activiteiten opschalen. Via het platform kunnen beveiligingsteams complexe vragen over dreigingen en tegenstanders stellen en operationele opdrachten uitvoeren om hun hele bedrijfsomgeving met natuurlijke taal te beheren. Het platform biedt hen vervolgens diepgaande inzichten en volledige, transparante, gecorreleerde resultaten voor het stimuleren van acties in het hele cyberbeveiligingsecosysteem.

“Vandaag markeert een paradigmaverschuiving in cybersecurity”, zegt Tomer Weingarten, CEO van SentinelOne. “AI is een van de meest ontwrichtende technologieën van deze tijd, en met onze nieuwe mogelijkheden kunnen we bedrijven helpen controle te behouden over alle aspecten van de beveiliging – van zichtbaarheid tot respons – met ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie.” De nieuwe mogelijkheden zijn beschikbaar als onderdeel van SentinelOne’s threat-hunting experience en zijn per direct in beperkte preview beschikbaar.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!