Wouter Hoeffnagel - 29 april 2023

SentinelOne integreert context uit Wiz

SentinelOne biedt early access aan tot de integratie die het ontwikkelt met Wiz. Met behulp van deze integratie kunnen organisaties van elke omvang cloudsecurity-threats identificeren, prioriteren en deze efficiënter verhelpen.

SentinelOne integreert context uit Wiz image

“Om de steeds complexere beveiligingsproblemen succesvol aan te pakken is een end-to-end benadering nodig”, zegt Tomer Weingarten (foto), CEO van SentinelOne. “Onze integratie met Wiz zorgt ervoor dat organisaties hun workloads over meerdere clouds naadloos kunnen beheren en beschermen, zoals geen enkele andere oplossing dat kan. Het is een belangrijke stap voorwaarts in onze missie om de aanvallen van morgen vandaag te voorkomen door cloudsecurity eenvoudiger, effectiever en toegankelijker te maken voor organisaties van elke omvang.”

Relevante context uit Wiz ophalen

Indien SentinelOne een runtime-dreiging voor een cloudserver of -container detecteert, haalt het bedrijf via de integratie automatisch relevante context over die cloudbron op uit Wiz. Dit inclusief kwetsbaarheden, verkeerde configuraties en blootgestelde geheimen. De technologie verrijkt dreiging automatisch met deze informatie in de SentinelOne Singularity Platform-console. Zo kunnen beveiligingsteams onder meer hun triage, prioritering en time to remediation versnellen en effectiever maken.

Dankzij de integratie van SentinelOne en Wiz-producten kunnen beveiligingsteams onder meer in real-time hun cloudsecurity visualiseren. Ook ondersteunt de integratie hen bij het identificeren van aanvalspaden naar kritieke cloudbronnen, evenals het prioriteren van risico's en versnellen van triage voor het inperken van risico's. De integratie helpt hen ook bij het beschermen van cloud-workloads en versnelt de gemiddelde tijd voor detectie en herstel van cloud-incidenten.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!