Witold Kepinski - 28 april 2023

Exertis Cybersecurity is gestart

Technologie distributeur Exertis heeft aangekondigd dat het Exertis Cybersecurity in al zijn Europese kantoren heeft gelanceerd.

Exertis Cybersecurity is gestart image

 Cybersecurity heeft altijd deel uitgemaakt van het portfolio van Exertis en de divisie werd verder versterkt toen Exertis Enterprise (voorheen Hammer) werd overgenomen.

De business unit blijft groeien en heeft onlangs een instroom van nieuwe leveranciers gezien, waaronder eSentire, Progress, Scylla, Seceon en Veeam. Het team werd onlangs door SonicWall ook uitgeroepen tot Distributor of the Year 2023 en Authorized Training Partner of the Year (EMEA), terwijl Angela Stephens, Account Manager, Exertis Enterprise, SonicWall's Sales Hero of the Year won.

De hernoeming van de business unit Cybersecurity in het VK benadrukt de bereidheid en het vermogen van het team om zijn positie als vooraanstaande distributeur in de beveiligingsruimte te behouden en uit te bouwen, en versterkt de focus van het team (voornamelijk kantoor in Stoke) op de bloeiend beveiligingselement van het portfolio-aanbod van Exertis.

De Europese locaties die Cybersecurity-oplossingen zullen aanbieden zijn Scandinavië, Nederland, Italië, België, Frankrijk en Duitsland. Alle kantoren hebben en zullen persoonlijke training krijgen van de Britse veiligheidsdirecteuren en -managers.

Dominic Ryles, Director of Sales and Commercial bij Exertis Cybersecurity, zei: “We zijn verheugd dat we onze cybersecurity-oplossingen kunnen uitrollen in onze Europese kantoren. We kijken ernaar uit om onze relaties met onze Europese collega's, partners en klanten te versterken.”

Matthew Swindail, commercieel manager bij Exertis Cybersecurity, zei: “Het was een genoegen om onze Europese collega's de afgelopen maanden te bezoeken; inzicht geven in het cyberbeveiligingslandschap en inzicht in de oplossingen die we tot onze beschikking hebben om cyberrisico's voor onze klanten te beperken."

Steve Cowley, Director of Sales – Europe bij Exertis Enterprise, zei: “Ik heb de markt voor bedrijfsoplossingen enorm zien evolueren in al die jaren dat ik in de branche werk. Ik heb ons productieteam zien evolueren van het bouwen van beëindigde 68-pins SCSI-drives in een externe behuizing naar het bouwen van all-flash opslagarrays die meerdere petabytes aan gegevens kunnen bevatten, die miljoenen IOPS kunnen uitvoeren op verschillende wereldwijde locaties.

De huidige markt voor bedrijfsoplossingen is geëvolueerd om te dicteren dat een volledige oplossingstack niet langer bestaat uit alleen server, opslag, netwerken, load balancing, stroombeveiliging en professionele services. Onze cyberbeveiligingsoplossingen vormen nu een aanvulling op onze volledig op maat gemaakte technologiestapel door alles te beschermen, van eindpuntapparaten tot firewalls, tot 's werelds enige echt compatibele zero trust-architectuur tot XDR die meer in een SOC bewaakt dan welke andere leverancier dan ook.

Exertis Enterprise Europe heeft nu onze volledige enterprise-technologiestack verbeterd om de enige echt op ondernemingen gerichte distributeur te worden die ook een echte enterprise-cyberbeveiligingsoplossing kan bieden.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!