Witold Kepinski - 03 mei 2023

HP PrintOS Suite besturingssysteem stimuleert productiviteit

HP Indigo heeft de uitbreiding van softwareoplossingen aangekondigd. De softwareoplossingen zijn bedoeld om gebruikers te laten profiteren van de geavanceerde mogelijkheden van software en datadriven tools in de printproductie. De nieuwe HP PrintOS Software Suite vereenvoudigt het HP-applicatieportfolio en bestaat uit vier modules, ‘Power Packs’ genaamd.

HP PrintOS Suite besturingssysteem stimuleert productiviteit image

De HP PrintOS Suite is een cloud-gebaseerd besturingssysteem dat de productiviteit stimuleert. De PrintOS Suite bestaat uit vier Power Packs, die zich concentreren op persmonitoring en productiviteitsbeheer, toepassingen voor consistente kwaliteit in werkzaamheden, persen en locaties, unieke modules voor personalisatie en creativiteit, en een geautomatiseerde flow voor digitale berichtgeving van start tot verzending.

Om het aanbod voor zakelijke uitdagingen te ondersteunen en te verbeteren, heeft HP Petar Obradovic benoemd tot Director of Industrial Software Solutions en een nieuw software salesteam opgezet. "Onze meest succesvolle klanten vertrouwen op software om hun productie-efficiëntie te maximaliseren, snelle en slimme beslissingen te kunnen nemen en hun aanbod uit te breiden", aldus Noam Zilbershtain, General Manager van HP Indigo en Scitex. "We begrijpen dat vooruitgang in de digitale printproductie gebaseerd is op data-driven en software-driven business, en we willen dat onze gebruikers deze middelen gebruiken om hun bedrijf te laten groeien."

In een recent onderzoek van NAPCO[1] bleek dat 58,6% van de respondenten hun productiviteit verhogen door middel van het doen van kapitaalinvesteringen die automatisering ondersteunen, een efficiëntere workflow bieden en snelle taakrotaties mogelijk maken. De PrintOS Suite voorziet in deze behoeften en positioneert HP Indigo strategisch om PSP's succesvoller te laten worden.

Productiviteit

"PrintOS heeft meer dan 22.000 HP Indigo gebruikers, en meer dan 4.000 van hen gebruiken PrintOS dagelijks", aldus Petar Obradovic, Directeur van Industrial Software Solutions. Obradovic legt uit dat de PrintOS Software Suite klanten de mogelijkheid biedt, hun productie op ieder moment te controleren, de productiviteit tot 50% te verhogen, processen zoals kwaliteitscontrole en kleurmatching te automatiseren en consistente prints te produceren voor verschillende opdrachten, persen en locaties. "Elke printservice aanbieder, of ze nu de ambitie hebben om een wereldwijde online leverancier te worden of niet, heeft onze softwareoplossingen nodig om hun digitale transformatie te optimaliseren om grote productievolumes efficiënt en met een consistente kwaliteit beheren", geeft Obradovic aan.

De PrintOS Suite Power Packs worden vanaf 1 juli 2023 op baiss van abonnementen aangeboden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!