Witold Kepinski - 04 mei 2023

Appian kondigt "Insight to Action" Process Mining-programma aan

Appian heeft het “Insight to Action”-programma voor process mining aangekondigd . Het programma versnelt de waarde van process mining-initiatieven door mining-voorbereiding, analyse en service-uren te bieden om procesverbeteringen door te voeren, allemaal voor een eenmalig vast bedrag.

Appian kondigt "Insight to Action" Process Mining-programma aan image

Process mining stelt volgens Appian organisaties in staat knelpunten en andere inefficiënties in de bedrijfsprocessen bloot te leggen. De meeste process mining-technologieën vormen obstakels die voorkomen dat organisaties echte waarde realiseren. 

Gegevensbeheer (zowel beveiliging als kwaliteit) is een groot probleem, evenals de vereiste gespecialiseerde gegevensvaardigheden, moeilijk te interpreteren resultaten en de typische ontkoppeling tussen process mining en automatiseringstechnologieën die nodig zijn om verbeteringen door te voeren.

Appian Process Mining vereenvoudigt het werk van het identificeren van procesinefficiënties en het controleren van conformiteit om niet-conforme activiteiten te detecteren. Appian verenigt process mining met automatisering op één low-code platform, waardoor het eenvoudig is om wijzigingen door te voeren en continue procesverbetering te realiseren. Dit alles wordt ondersteund door Appian's Data Fabric, dat zeer veilige bedrijfsbrede data-unificatie mogelijk maakt zonder ingewikkeld databeheer.

Process Mining-waarde ontgrendeld

Het nieuwe Insight to Action-programma helpt organisaties snel de waarde van process mining te ontsluiten. In de Insight-fase zal Appian Customer Success een proces voor mining identificeren en voorbereiden (inclusief alle vereiste datatransformatie), de mining-analyse voltooien en een bevindingenrapport met aanbevelingen verstrekken. Tijdens de actiefase zal Appian Customer Success een actieplan opstellen waarin de bevindingen worden aangepakt en aanpassingen worden gedaan om het proces te optimaliseren. 

Concreet omvat dit:

  • Begeleiding bij het selecteren van het juiste proces om te minen
  • Transformatie van geëxtraheerde gegevens voor de use case
  • Process mining-analyse
  • Procesoptimalisatie overleg met aanbevelingen
  • Actieplan: een samenwerkingscharter om de belangrijkste componenten van het mijnproces te evalueren met een projectplan om continue verbetering te bereiken.
  • Succes Checkpoints: Proactieve, terugkerende sessies om de voortgang van het actieplan te beoordelen
  • Definitieve uitlezing van process mining om procesverbeteringen te valideren

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!