Witold Kepinski - 04 mei 2023

Techone neemt MSP Felloo uit Almelo over

Techone heeft onlangs de overname van Managed Service Provider (MSP) Felloo uit Almelo aangekondigd. Deze stap versterkt de aanwezigheid van Techone in het oosten van Nederland en is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven. Felloo zal in lijn met de strategie van Techone blijven opereren als een zelfstandige onderneming binnen de Techone groep.

Techone neemt MSP Felloo uit Almelo over image

De acquisitie van Felloo betekent dat Techone haar klanten een breder scala aan IT-oplossingen kan aanbieden, vooral op het gebied van managed services. Felloo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de branche en staat bekend om haar focus op kwaliteit en klanten. De overname past in de strategie van Techone om voortdurend te groeien en haar positie als toonaangevende IT-dienstverlener in Nederland te versterken.

Coert Coomans, CEO van Techone: “Wij zijn zeer verheugd met de aansluiting van Felloo bij de Techone groep. Felloo is een zeer ambitieuze MSP en heeft afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Felloo is sterk gefocust op haar klanten en dit is een waarde die wij bij Techone delen. Met de overname van Felloo komen wij weer een stapje dichter bij onze ambitie om de leidende IT-dienstverlener te worden op de zakelijke markt.”

Enrico Grobben en Marthijn Groenewoud, oud-eigenaren: “Wij geloven dat Felloo zich verder zal ontwikkelen onder de vleugels van Techone. De samenwerking biedt verdere mogelijkheden voor onze klanten en ons personeel en wij zijn trots de overname wereldkundig te maken. Wij hebben veel vertrouwen in de samenwerking met Techone en geloven dat wij in Techone de juiste partner hebben gevonden om het stokje over te dragen. Ik (Marthijn Groenewoud) kijk daarnaast erg uit naar de verdere samenwerking met Techone in mijn nieuwe rol als CEO die ik overneem van Enrico.”

Als gevolg van deze overname zal de directie van Felloo uitgebreid worden met Coert Coomans, CEO en bestuurder van Techone. De huidige directieleden, Marthijn Groenewoud en Sandy van Rooijen, zullen aanblijven en samen met Coert Coomans de directie gaan voeren. Enrico Grobben zal als medeoprichter van Felloo, CEO en bestuurder na een succesvolle periode van 12 en een half jaar afscheid nemen. Mede onder zijn aansturing is Felloo gegroeid van een startende onderneming, naar de professionele organisatie zoals die er nu staat.

Techone blijft zich richten op het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en -diensten aan bedrijven in heel Nederland. De expertise en ervaring van Felloo zullen Techone in staat stellen haar klanten te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Beide bedrijven zijn verheugd om samen te werken aan het leveren van innovatieve IT-oplossingen aan klanten. Felloo wordt dan ook van harte welkom geheten bij de Techone familie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!