Wouter Hoeffnagel - 08 mei 2023

Strict neemt meerderheidsbelang in TiM Groep

TiM Groep en Strict bundelen hun krachten op het gebied van ICT-programmamanagement. Strict heeft hiertoe een meerderheidsbelang genomen in TiM Groep.

Strict neemt meerderheidsbelang in TiM Groep image

Strict wil meer focus leggen op organisatieadvies (verandering naar een wendbare organisatie) en het managen van totale ICT-projecten. Bij deze projecten neemt Strict steeds meer resultaatverantwoordelijkheid, waarbij goede programmamanagers een must zijn. De krachtenbundeling met TiM Groep sluit hierop aan.

Geen onbekenden

De twee bedrijven werkten in het verleden al vaker samen binnen projecten. Jan-Hein Bastiaenen: “We versterken elkaar wederzijds en zien dan ook een mooie toekomst voor onze gecombineerde slagkracht op het gebied van programmamanagement.”

Egon Kösters en Gerard de Vries zijn zo’n 25 jaar geleden gestart met TiM Groep. De organisatie heeft veel kennis en kunde met hun senior programmamanagers. “Met behulp van de specialisten van Strict binnen handbereik, beschikken we over vergaande inhoudelijke kennis van de laatste innovatieve ontwikkelingen. Daarmee kunnen we onze propositie in de markt verder verbeteren. Én het wordt er leuker door. Meer expertises, mooie klanten, leuke mensen met wie we samenwerken en een flinke dosis energie.”

De integratie van TiM Groep in Strict verloopt stapsgewijs, waarbij TiM Groep als zelfstandige businessunit blijft functioneren. Egon Kösters: “We deden al heel gave projecten en de verwachting is dat dat alleen maar zal toenemen. Bij Strict staat er al een degelijke professionele organisatie waarvan wij kunnen meegenieten.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10
Dutch IT Awards Nomineer Nu liggend nieuwsbrief

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!