Redactie - 23 augustus 2012

Hitachi Data Systems breidt strategisch partnership VMware uit


Hitachi Data Systems (HDS), leverancier van IT storage-technologieën en datacenter-producten en -diensten, breidt zijn partnership met VMware verder uit met een nieuwe OEM-overeenkomst. Hitachi Data Systems bundelt de cloud-infrastructuursoftware van VMware en verkoopt zelfstandig softwarelicenties om organisaties geconvergeerde infrastructuur-oplossingen, services en support te bieden. Met dit aanbod kunnen organisaties hun fysieke en virtuele datacenter-initiatieven verder uitbouwen en beheren, aldus de twee partners.  

De uitgebreide OEM-overeenkomst biedt HDS resell-mogelijkheden van VMware cloud-infrastructuurtechnologieën, zoals VMware vSphere, VMware vCloud Director, VMware vCenter(TM) Server en VMware View. De oplossingen ondersteunen virtuele desktop infrastructuur-implementaties, VMware vCenter Site Recovery Manager en het VMware vShield(TM)-productportfolio. 

Hitachi Data Systems en VMware leveren sinds 2002 end-to-end virtualisatie-oplossingen voor storage-consolidatie, back-up en archivering, bedrijfscontinuïteit en storage-beheer. Als Elite-partner in het VMware Technology Alliance Partner (TAP)-programma en het VMware Ready-partnerprogramma maakt HDS een koppeling tussen server- en storage-infrastructuren in datacenters van klanten. 

Door: Witold Kepinski

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Comstor BN start 14 feb CIS Services Awareness

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!