Redactie - 11 september 2012

Clavister tekent distributieovereenkomst met e92plus


Clavister, leverancier van 'next generation' firewall oplossingen voor bedrijven, Cloud Service Providers en Telecom operators, heeft een distributieovereenkomst getekend met e92plus. Deze value added distributeur van beveiligingsoplossingen gaat Clavister in de Benelux vertegenwoordigen. Behalve de verkoop gaat e92plus ook technische ondersteuning, installatieservice, verkooptrainingen en zowel pre- als after-sales ondersteuning verzorgen.

Managed security
De samenwerking tussen beide partners biedt Clavister de kans om haar bestaande klantenkring in de Benelux te vergroten en de ondersteuning voor partners en eindgebruikers te ontwikkelen. Hans Maatkamp (foto), Business Development Director van e92plus: "Met de toevoeging van Clavister aan ons security portfolio kunnen  wij onze partners een technisch onderscheidende 'next generation' firewall oplossing bieden. Verder zijn de oplossingen van Clavister bijzonder geschikt om innovatieve resellers een solide platform te bieden voor managed security diensten.”

Door: Witold Kepinski 

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 Doe mee met Dutch IT Cloud Survey 2023 BW vierkant tot 31 mei 2023
AWS Summit Amsterdam liggend tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!