Redactie - 01 oktober 2012

Centric wordt Microsoft Gold Partner CRM en Web Development


Centric heeft de Gold Customer Relationship Management (CRM)- én de Gold Web Development-competentie behaald. Hiermee is de IT-leverancier nu Microsoft Gold partner voor in totaal zeven competenties binnen het Microsoft Partner Network (MPN).

Met het behalen van de competenties bewijst Centric aan alle strikte eisen te voldoen die Microsoft stelt aan dit niveau van certificering. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van voldoende gecertificeerd personeel, het overleggen van vijf unieke referenties en het jaarlijks deelnemen aan de Customer Satisfaction (CSAT) Index.

Ferry Kalfsvel (foto), directeur Centric Supply Chain Solutions: “We zijn zeer verheugd met het behalen van de Gold-status voor deze competenties. Het onderstreept de ambitie van Centric om in de gekozen doelmarkten, op basis van Microsoft-technologie en onze kennis van bedrijfsprocessen en ICT, nog slimmere applicaties te realiseren voor onze klanten.” Centric is behalve voor CRM en Web Development Gold partner op het gebied van: Content Management, Desktop, Enterprise Resource Planning (ERP), Independent Software Vendor (ISV) en Server Platform.

Redactie Dutchitchannel.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!