Redactie - 11 oktober 2012

E-mergo start distributie Motio software voor IBM Cognos omgevingen


E-mergo, een specialist in Business Intelligence uit Delft en het Texaanse software bedrijf Motio. hebben hun samenwerking verder uitgebouwd. E-mergo is nu de Europese sistributeur voor Motio geworden.

Het Amerikaanse bedrijf dat software produceert die wordt ingezet voor het beheren en monitoren van IBM Cognos omgevingen, wil hiermee een volgende stap zetten in het vergroten van haar marktaandeel in Europa. Dat Motio voor het distributeursschap is uitgekomen bij E-mergo is logisch gevolg van het feit dat E-mergo in 2007 één van de eerste partners aan deze kant van de oceaan was. Naast deals in Nederland heeft zij ook in de ons omringende landen (Frankrijk, België Duitsland) de Motio software diverse malen verkocht. “Het wordt echter hoog tijd dat we een steviger voet aan de grond krijgen in Europa”, aldus Aad van den Berg (foto), directeur E-mergo. “Dat willen we onder andere bereiken door het vinden van meer partners in de verschillende landen én een Europees prijsbeleid, waarbij klanten de Motio software gewoon bij de lokale leverancier kunnen aanschaffen en daar ook support kunnen krijgen.”

Voor resellers in de Europese landen betekent dit dat zij terug kunnen vallen op een distributeur in de eigen tijdzone en dat ze kunnen rekenen op E-mergo als het gaat om training en technische ondersteuning, aldus E-mergo

Door: Witold Kepinski

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Comstor BW 11 tm 17 dec 2023
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!