Redactie - 10 januari 2013

Vincent Steenhuis doet cloud business voor Dimension Data


Dimension Data, leverancier van ICT-services en -oplossingen, heeft Vincent Steenhuis (foto) benoemd tot Principal Business Development Manager Cloud. Steenhuis wordt verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel van Dimension Data als leverancier van publieke en private cloud-diensten in Nederland.

Vincent Steenhuis heeft ruime ervaring in de cloud IaaS-markt en is de aangewezen persoon om de nieuwe cloud-propositie van Dimension Data verder uit te bouwen en in de markt te zetten. De nieuwe propositie van Dimension Data omvat zowel publieke, private en managed, als hybride cloud-diensten. Voordat Steenhuis de overstap naar Dimension Data maakte, was hij Sales Manager bij hosted IT-infrastructuurbedrijf LeaseWeb. Daaraan voorafgaand werkte Steenhuis onder andere als Business Developer bij ICT-netwerkspecialist Axians, als Sales Director bij ICT-dienstverlener Pins (nu IS Enterprise) en als Business Consultant bij provider XS4ALL. Steenhuis studeerde Heao Commerciële Economie aan de HES in Amsterdam.

Dimension Data zijn OneCloud Partner Programme
Dimension Data ontwikkelde het afgelopen jaar een cloud-strategie. Op basis van de technologie en expertise van twee overgenomen bedrijven – OpSource en BlueFire – lanceerde het bedrijf een breed portfolio van publieke en private cloud-services. Ook rolde Dimension Data zijn Managed Cloud Platforms (MCP’s) uit in de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, China, Australië en Nederland. In juni 2012 lanceerde Dimension Data zijn OneCloud Partner Programme. Hiermee kunnen serviceproviders in korte tijd cloud-diensten op de markt brengen.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!