Redactie - 10 januari 2013

Riverbed rondt overname OPNET Technologies af


Riverbed, leverancier van netwerk- en applicatie optimalisatie, heeft onlangs de overname van OPNET Technologies. afgerond. Door de overname wil Riverbed zijn positie in de overkoepelende applicatie- en netwerkperformance management-markt versterken. 

De Riverbed Cascade business unit en OPNET worden samengevoegd in de nieuwe business unit: Riverbed Performance Management. Paul Brady, General Manager bij Riverbed, zal leiding geven aan deze afdeling.    

Door de overname van OPNET bouwt Riverbed verder aan oplossingen die de performance van bedrijfstechnologieën verbeteren. OPNET is speler op het gebied van applicatieperformance management (APM). 

Netwerk performance management
Door  APM met netwerk performance management (NPM) te combineren, kan Riverbed haar klanten nu performance management-oplossingen bieden die zowel applicatie-, als infrastructuurdiagnoses vaststellen. Het maakt hierbij niet uit of deze server-, applicatie- of netwerk-gerelateerd zijn in een virtuele-, fysieke- of cloud-infrastructuur, gebruikmakend van mobiele of vaste clients. Riverbed's performance management-oplossingen helpen applicatie- en infrastructuur-teams bij het identificeren van en verkrijgen van beter inzicht in mogelijkheden voor het oplossen van problemen.

Door: Witold Kepinski


Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!