Witold Kepinski - 15 april 2015

HP Partner of the Year Awards 2015 uitgereikt

HP heeft tijdens zijn Crosstalk 2015 event in het NBC in Nieuwegein de Nederlandse HP Partner of the Year Awards 2015 uitgereikt. In feestelijke sfeer werden de awards uitgereikt door Remco van Dijk (Partner Business Manager HP Software bij HP Nederland), (Hjalmar van Veen, Manager Enterprise, Mid Market, SBSO & Channel Sales Organization at Hewlett-Packard) en Marco Lesmeister (Country manager indirect sales HP Enterprise Group Nederland). Centraal thema van deze editie van Crosstalk is Accelerate Growth. HP vertelde tijdens Crosstalk 2015 meer over hoe zijn strategie en toekomstvisie het bedrijfsleven verder kan helpen. Meer informatie over HP Crosstalk 2015 is te vinden via: http://www.hpcrosstalk.nl/

De winnaars van de HP Partner of the Year 2015:

HP Enterprise

HP Converged System Partner of the Year 2015: Axez ICT Solutions B.V.
HP Service Provider Partner of the Year 2015: Uniserver Internet B.V.
HP Storage Partner of the Year 2015: PQR B.V.
HP Networking Partner of the Year 2015: Infotheek Nederland
HP Technology Services Partner of the Year 2015: Scholten Awater B.V.
HP Server Partner of the Year 2015: PQR B.V.
HP Enterprise Group Distributor of the Year 2015: Copaco N.V.

PPS Computing & Printing

HP Computing Partner of the Year 2015: Infotheek Nederland
HP Printing Partner of the Year 2015: OSN Nederland B.V.
HP Services One Partner of the Year 2015: ARP Nederland B.V.
HP Client Virtualisation Partner of the Year 2015: H&R Automatisering
HP Workstation Partner of the Year 2015: Buy It Direct
HP PPS Partner of the Year 2015: ARP Nederland B.V.
HP PPS Distributor of the Year 2015: Ingram Micro B.V.

HP Software

HP IT Operations Management Partner of the Year 2015: Arcade ICT
HP Application Development Management Partner of the Year 2015: Paphos Group B.V.

Partners zijn blij met hun awards, zoals Jan Prinsen, Managing Director bij ARP Nederland BV: “Het is een extra bevestiging voor ARP Nederland, als Platinum Partner van HP, dat wij op de goede weg zijn samen met HP. Dagelijks heeft onze organisatie veelvuldig contact met HP om zo de vinger aan de pols te houden en samen de juiste koers te bepalen. Het bevestigt nogmaals de goede relatie tussen ARP Nederland en HP Nederland. Ik ben zeer trots op deze prestatie en wil ook al onze klanten en ondersteunende partners bedanken voor hun bijdrage in dit succes.”

Converged Infrastructure

“PQR bewijst al jaren een betrouwbare en innovatieve partner voor HP te zijn”, zegt Mark Olij, Partner Alliance Manager PQR. “In lijn met HP’s ‘New Style of IT’ legt PQR zich steeds meer toe op Converged Infrastructure oplossingen aangevuld met een focus op eenvoud in beheer door de inzet van HP OneView en de belangrijke rol daarin van automation en orchestration. Hiervoor heeft PQR zich onlangs nog gecertificeerd op het gebied van HP Helion. Het afgelopen jaar heeft PQR in samenwerking met HP diverse projecten succesvol afgerond. “De kers op de taart is altijd weer de erkenning in de vorm van een award en dit jaar zijn het er zelfs twee, de HP Storage Partner en de HP Server Partner of the Year award. Daar zijn wij bij PQR erg trots op!,” aldus Mark Olij.

Computing Partner

Stephan Derksen, directeur van de divisie Infotheek Enterprise Solutions: “We werken al jaren naar volle tevredenheid samen met HP. We waren al blij met de nominaties, maar het winnen van twee prijzen is een erg mooie beloning voor onze samenwerking.” Jordy Kool, CEO van Infotheek: “We zijn erg trots op de twee awards. De inzet van onze medewerkers heeft het mogelijk gemaakt om deze awards in de wacht te slepen. Dit is het tweede jaar op rij dat we de HP Computing Partner of the Year award winnen. Het winnen van de Networking award benadrukt hoe hard we aan de weg timmeren met onze Enterprise Solutions-positionering en dat we de juiste experts in dienst hebben om hierbij te ondersteunen.”

Luuk Slaats, Commercieel Directeur van Scholten Awater: “We zijn enorm trots dat we dit jaar weer een HP Partner of the Year Award in ontvangst mochten nemen. We hebben namelijk al jaren een betrouwbaar partnerschap met HP. Daarnaast werkt Scholten Awater continu aan het realiseren van groei en HP is daar een belangrijke partner in.”

WK

SLTN Vierkant Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!