Redactie - 20 maart 2013

Netgear introduceert nieuwe lichting ReadyNAS storage


Netgear introduceert nieuwe lichting ReadyNAS storage met nieuwe features.

De nieuwe productlijn draait op de nieuwste versie van het eigen besturingssysteem, ReadyNAS OS 6. De hardware is tevens onder de loep genomen en kent een nieuw design. Ook is een geraffineerde interface ontwikkeld. De technologie achter cloud replicatie vermindert bovendien de mogelijkheid van dataverlies, aldus Netgear.

Applicaties
Er zijn meerdere nieuwe applicaties die voor de NAS-producten kunnen worden gedownload via de genie+ marktplaats. De marktplaats geeft externe ontwikkelaars de kans om applicaties voor de NAS-lijn te ontwikkelen en hier te verspreiden.

ReadyCloud
Met ReadyNAS heeft de gebruiker eindelijk een makkelijke manier om bestanden als foto’s, video, websites, e-mail en meer centraal te beheren, controleren en beveiligen. De beheeromgeving van al deze data is met NETGEAR ReadyCloud te beheren is van elk scherm dat een verbinding heeft met het internet.

Anti-virus
De nieuwe productlijn kent bovendien een cloud synchronisatiedienst dankzij ReadyDROP en integratie van Dropbox. ReadyNAS biedt real time antivirusbeveiliging.

Modellen
De ReadyNAS 100 Series (RN102xx, RN104xx) is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. De ReadyNAS 300 Series (RN312xx, RN314xx, RN316xx) is geoptimaliseerd voor kleine bedrijfsnetwerken en werken op afstand. De ReadyNAS 2120 is vooral geschikt voor kleine datacenteromgevingen. De ReadyNAS 500 Series (RN516xx) biedt de hoogste kwaliteit en performance voor het MKB. De verschillende modellen zijn wereldwijd verkrijgbaar bij NETGEAR-resellers.

Door: Witold Kepinski 


AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
AWS Summit Amsterdam liggend tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!