Redactie - 20 maart 2013

Bernard Holleman wordt Sales Manager bij Datalogix

DataLogix, de specialist op gebied van Data Management, Applicatie Data Optimalisatie en Managed Cloud Services heeft met ingang van 2013 Bernard Holleman (foto) aangesteld als Sales Manager. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor het versterken van de marktpositie en verdere groei van DataLogix in Nederland.

Bernard Holleman heeft ruim 15 jaar ervaring in de IT-sector. Hij heeft in deze periode zowel commerciële als projectfuncties vervuld. Bernard startte zijn loopbaan als projectmanager bij SCC en IBM. Afgelopen zes jaar was hij werkzaam bij IBM Business partner BP Solutions als Account Manager voor de Large Enterprise klanten.

De aanstelling van Bernard Holleman is in lijn met de groei van DataLogix, aldus Jochem Steman, Managing Director van DataLogix, is enthousiast over de aanstelling en ziet hem als een uitstekende aanvulling op het huidige team. “Bernards bewezen track record en ervaring die hij meebrengt is van groot belang voor een organisatie met forse groei-ambities zoals DataLogix. Dit bij elkaar opgeteld maken hem een uitstekende keuze om DataLogix naar het volgend niveau te tillen en het marktaandeel van DataLogix, specialist op gebied van Virtualisatie, Data Management, Applicatie Optimalisatie en Managed Cloud oplossingen, nog verder te vergroten.”

“Na jarenlange ICT-ervaring in diverse rollen, ben ik zeer enthousiast over mijn aanstelling bij DataLogix, omdat het niet alleen een ondernemende en ambitieuze organisatie is, maar ook een bedrijf met een duidelijke focus en visie op gebied van data”, aldus Bernard Holleman. “DataLogix is een innovatief en dynamisch bedrijf en ik ben zeer verheugd in dit groeistadium aan te sluiten bij deze unieke organisatie. Ik kijk er naar uit om onze sales organisatie te optimaliseren en nog verder te professionaliseren. Op deze manier wil ik ervoor zorgen dat wij met onze specialisme op gebied van vraagstukken rondom Data en Cloud onze klanten nog beter kunnen helpen.”

Door: Witold Kepinski





 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!