Redactie - 11 juni 2013

WeSecure tekent partnership met Rapid7


IT Security specialist WeSecure heeft een partnership en reseller overeenkomst afgesloten metRapid7 en zijn hiermee de eerste officiële reseller voor Nederland.

Rapid7 heeft inmiddels een sterkepositie ingenomen op het gebied van Vulnerabiity Management en PenTesting tooling. Rapid7 is bekend geworden door hun ontwikkeling van Metasploit, wat de facto standaard is voor Open Source Vulnerability Management. De commerciële variant voegt aan het Metasploit zaken toe als additionele functionaliteit, performance, beheersbaarheid en rapportage mogelijkheden die door middelgrote en grote organisaties vaak worden gesteld.

Risk Management
Volgens Sebastiaan Kors, Sales Manager van WeSecure: "Met de vulnerability management oplossingen van Rapid7, bieden wij nu een compleet en integraal netwerk security framework. Rapid7 sluit bijvoorbeeld perfect aan bij onze SIEM, Intrusion Prevention en Firewall oplossingen zoals SourceFire, Palo Alto Networks en IBM.’’ Alexander Draaijer, Regional Vice President EMEA vervolgt: "Rapid7 is erg blij met de overeenkomst met WeSecure. Niet alleen vanwege hun uitgebreide klantenkring, kennis en ervaring in IT security land, maar ook omdat onze risk management producten perfect aansluiten bij het portfolio van WeSecure. Tevens integreren onze vulnerability management en penetration testing oplossingen naadloos met andere oplossing die WeSecure aanbiedt."


SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 Arctic Wolf BW vierkant
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!