Redactie - 27 augustus 2013

Interconnect organiseert partnerevent met Virtual Private Cloud-aanbod


Interconnect, de nationaal opererende en onafhankelijke Internet Service Provider voor de zakelijke markt, houdt op donderdag 3 oktober 2013 het Virtual Private Cloud-partnerevent in Eindhoven. Tijdens dit event krijgen deelnemers alles te horen over de ontwikkelingen binnen het Virtual Private Cloud-aanbod van Interconnect en de nieuwe mogelijkheden die dit voor de ICT-leveranciers met zich meebrengt.

Volgens Interconnect is het gebruik van cloud computing binnen organisaties enorm toegenomen. Dit brengt nieuwe vraagstukken met zich mee zoals die van veiligheid en beschikbaarheid van data. Het overzetten van een ICT-infrastructuur naar een cloud-omgeving moet namelijk secuur uitgevoerd worden om dit te kunnen waarborgen. Organisaties gaan daarom op zoek naar kwalitatief hoogstaande en betrouwbare ICT-partners. Interconnect is dé partner die bedrijven hierbij uitstekend van dienst kan zijn. “De afhankelijkheid van ICT-services wordt steeds groter. Er wordt van bedrijven verwacht dat gebruikers toegang hebben tot data die veilig opgeslagen zijn. Interconnect biedt deze zekerheid van business continuity en betrouwbaarheid onder andere met de Virtual Private Cloud (VPC)-oplossing”, aldus Rob Stevens (foto), directeur van Interconnect.

Virtual Private Cloud
 
De VPC-oplossing van Interconnect is gebaseerd op IBM SVC Stretched Cluster-technologie en biedt een betrouwbare, schaalbare oplossing voor de outsourcing van servers met een zeer hoge beschikbaarheid en performance, aldus Stevens: “Tijdens het Virtual Private Cloud-event op donderdag 3 oktober zullen wij uitgebreid ingaan op alle toepassingen die met het VPC-platform mogelijk zijn. Daarnaast zal IBM ons uitleg geven over de techniek die ervoor zorgt dat de VPC flexibel en veilig met data om kan gaan. Tot slot bieden wij de deelnemers de kans om een kijkje te nemen in ons datacenter in Eindhoven.”

Inschrijven

Bezoek het Virtual Private Cloud-partnerevent op donderdag 3 oktober en ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van Interconnect. ICT-leveranciers kunnen zich inschrijven op http://partnerevent.interconnect.nl.

Door: Witold Kepinski

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!