Redactie - 08 november 2013

Interactive Intelligence meldt wederom groeicijfers in contact centermarkt


Interactive Intelligence, leverancier van software en diensten voor contact centers, maakt de resultaten bekend van de bedrijfsresultaten van het derde kwartaal 2013.

Exacte omzet- en winstcijfers heeft het bedrijf niet, maar er wordt groei gemeld.“Ook dit kwartaal zien we een sterke groei in het aantal orders, met name onze cloud-based producten en diensten, en we blijven marktaandeel winnen in alle segmenten van de contact centermarkt,” vertelt Don Brown, oprichter en CEO van Interactive Intelligence. “Onze positie als technologieleider hebben we ook kunnen versterken door het uitbrengen van een aantal nieuwe producten en het verder ontwikkelen van onze cloud-oplossingen. Gebaseerd op deze solide resultaten en groei wereldwijd van onze pipeline verhogen we de groeiverwachting van orders in 2013 van 20 naar 25 procent.”

Het totaal aantal orders groeide met 47% ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012 en daar vormen de cloud-based orders bijna de helft van. De totale omzet dit kwartaal was 78 miljoen dollar en dat is een stijging van 32%.

Door: Witold Kepinski


Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!