Redactie - 10 november 2013

Tricode host software ontwikkeling in Virtual Datacenter (VDC) van Denit Hosting Solutions


Tricode, softwareontwikkelaar en Java-specialist, sluit een samenwerking met Denit Hosting Solutions, zo melden David Heinst (foto), CTO bij Tricode en Edwin Cornelissens, CEO bij Denit.

Heinst: "Vanuit onze kantoren in Nederland en Macedonië, bedienen we een breed scala aan klanten en leveren we software- oplossingen die aan de specifieke eisen en zakelijke behoeften van de klant voldoen. Zodra we de software-oplossing hebben ontwikkeld, wordt de applicatie geïmplementeerd en in productie genomen. Voor de meeste applicaties echter houdt de software ontwikkeling hierna niet op".

Virtual Datacenter

Om tijdens de levensloop van de applicatie de prestaties en service levels hoog te houden, moet de software gehost worden op een betrouwbare infrastructuur en 
netwerk. "Met Denit kunnen wij onze klanten een schaalbare en redundante infrastructuur op maat bieden. Met Denit heeft Tricode een strategische partner gevonden die een Virtual Datacenter (VDC) en diverse netwerk opties biedt waarmee Tricode op virtuele machines zelf hosting configuraties kan samenstellen en beheren binnen een overeengekomen bandbreedte van geheugen, CPU en opslagcapaciteit."

Door: Witold Kepinski


Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!