Redactie - 15 januari 2014

KommaGo introduceert Cleanairstore.nl


KommaGo begint 2014 met de opening van een nieuwe webshop: Cleanairstore.nl. Op Cleanairstore.nl adviseert en levert KommaGo alles op het gebied van indoor klimaatbeheersing en klimaatbehandeling, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Producten van merken als Boneco, Eurom, Steba en Zibro vormen het assortiment van Cleanairstore.nl.

Met het openen van Cleanairstore.nl betreedt KommaGo een nieuwe markt, na ruim tien jaar actief te zijn in de telecom- en networkingbranche. “Toch sluiten deze producten aan bij het huidige assortiment van KommaGo”, zegt Art Molendijk (foto), Business Development Manager bij KommaGo.
“Vanuit de kantoorautomatisering hebben we gemerkt dat het niet alleen draait om oplossingen om efficiënter kunnen werken. Een gezond werkklimaat is minstens zo belangrijk. In veel omgevingen is de luchtkwaliteit dermate slecht dat dit invloed heeft op de productiviteit en de gezondheid van mensen”, aldus Molendijk.

Cleanairstore.nl biedt hoogwaardige oplossingen voor elke situatie. Molendijk: “Net zoals op onze bestaande webshops doen we dit door de focus te leggen op het geven van een passend advies en het verlenen van service van hoog niveau.”

KommaGo, voorheen Netwerkshop, werd in 1999 opgericht en is bekend van webshops als Routershop.nl, Wifishop en Headsetwinkel.nl.


Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!