Redactie - 07 februari 2014

Atera Networks breidt AlphaControl beheerplatform voor MKB resellers uit

De nieuwe AlphaControl 3.0 is een ingrijpend verbeterde en uitgebreide versie die veel nieuwe features en mogelijkheden biedt met een sterke focus op een nieuw dynamische rapportering en analyse center. AlphaControl is een remote management platform waarmee IT-resellers, systemintegrators en systeembeheerders alle cruciale netwerkactiviteiten van klanten en gebruikers via één centrale console kunnen beheren

Deze nieuwe versie is een grote stap in mogelijkheden inclusief een nieuw prijsmodel. We hebben aan de bestaande gratis AlphaControl versie drie nieuwe modules toegevoegd: Standard, Professional en Premier welke mogelijkheden bieden afgestemd op de behoeften van de meest dynamische en vooruitstrevende gebruiker. Door gebruik te maken van deze nieuwe modules gaan de concurrentie kracht en mogelijkheden van de IT Sevice Providers en MSP's aanzienlijk omhoog.

De huidige gratis (Basic) AlphaControl versie is uitgebreid, in deze versie: verbeterde performance, nieuw Patch Management Systeem inclusief Adobe en Java alsmede de mogelijkheid om Online backups te monitoren vanuit het Networks gedeelte, nu is het mogelijk om de individuele backup status te bekijken.

Vier verschillende modules voor verschillende behoeften

Gratis: De AlphaControl, voortdurend uitgebreid en verbeterd.

Standard: Deze versie is inclusief Auditor, General System Reports, BI reports, Language support in de rapportage en AlphaControl hosted in Windows Azure in Amsterdam.

Professional: Alle mogelijkheden van "Standard" en daarbij: Advanced Security, Technician roles en permissions, HW Garantie Status report, Microsoft Licenses status report, System White-Labelling en meer.

Premier: Alle mogelijkheden van Professional en daarbij: Een grotere. sterkere server in de cloud, geo-redundent data, 30 dagen snapshots en premium customer support.

Door: Witold Kepinski

 

 

Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023 Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant
SentinelOne BN BW 11-09 tm 18-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!