Redactie - 21 augustus 2012

Nimble Storage en CommVault helpen bedrijven bij databescherming

Storage leveranciers CommVault en Nimble Storage de CommVault integreren hun Simpana-snapshotmanagementsoftware met de Nimble Storage CS-Series-arrays. Dat gebeurt binnen het CommVault IntelliSnap Connect Program. Als IntelliSnap Connect-partner heeft Nimble Storage toegang tot de API’s van CommVault voor snapshotmanagement. Door deze samenwerking moeten back-up- en recovery-prestaties bij eindgebruiers toenemen, aldus de twee partners.

De IntelliSnap-technologie van CommVault en de Nimble Storage CS-Series storage-arrays bieden databescherming voor bedrijven. Bedrijven hebben geen  back-ups en complexe scripting meer nodig. De ingebouwde intelligentie in de Simpana-software maakt het mogelijk om data op fijnmazig niveau te herstellen, zoals aparte bestanden en e-mails of volledige applicaties.

De oplossing is schaalbaar tot duizenden snapshots en integreert applicatiebewuste bescherming en datadeduplicatie voor verschillende hypervisors, besturingssystemen en applicaties als VMware, Microsoft Exchange, SharePoint, SQL Server, Microsoft-, Oracle-, IBM- en SAP-databases en Windows-, Linux- en Unix-bestandssystemen.

Door verbeteringen in de Nimble Storage CS-Series voor wat betreft prestaties, efficiëntie en schaalbaarheid, ondersteunen de arrays langere retentieperioden. Deze gecombineerde oplossing van CommVault en Nimble Storage is per direct beschikbaar.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!