Redactie - 24 januari 2013

ZyXEL ZyWALL USG firewall en licenties verkrijgbaar als bundel


Netwerkleverancier ZyXEL Communications levert zijn ZyWALL USG firewall en licenties nu ook als voordelige bundels. Hiermee krijgen bedrijven de beschikking over een Unified Threat Management (UTM) oplossing die het netwerk beveiligt.

De nieuwe ZyWALL USG bundels worden geleverd als USG-100/200/300 bundel. Elke bundel bestaat uit Content Filtering en Anti-Spam van Commtouch, Intrusion Detection & Protection (IDP), Application Patrol en Kaspersky Anti-Virus software. De security software van Kaspersky Lab zorgt voor beveiliging van het netwerk tegen malware. De licenties kunnen eenvoudig worden geactiveerd, waarbij de klant de bundel eerst één maand op proef heeft en daarna voor een jaar kan gebruiken.

De ZyWALL USG bundel zorgt dat het netwerk altijd beschikbaar en beveiligd is, aldus de leverancier. De bundel bestaat uit een Unified Security Gateway, voorzien van op Gigabit Ethernet interface gebaseerde hardware, met multi-layer threat protection en een hybride VPN (IPSec, SSL en L2TP) die de verbinding sterk beveiligt. IT-beheerders beschikken hiermee over een compleet Unified Threat Management (UTM), dat altijd up-to-date is. Hierdoor is het netwerk altijd beschermd tegen virussen, wormen, phishing, spam en malware, zoals ‘drive-by injections’ en ‘x-site scripting’.Tot slot biedt de ZyWALL USG bundel beheertools, waarmee bepaalde applicaties en websites op het netwerk kunnen worden geblokkeerd.

Door: Witold Kepinski 

Simac BW vierkant week 50 tm 52-2023 SLTN Vierkant
Comstor BW en BN 5 dec tm 17 dec 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!