Witold Kepinski - 09 mei 2023

Kaseya COO CJ Wimley keynote spreker Modern MSP Day Event

CJ Wimley (foto), President en Chief Commercial Officer (COO) van Kaseya waaronder ook Datto valt, is keynote-spreker tijdens de Modern MSP Day Event dat op donderdagmiddag 7 juni in InnStyle wordt gehouden. Dit event wordt georganiseerd door CloudLunch en het Cloud & MSP project van Dutch IT Channel.

Kaseya COO CJ Wimley keynote spreker Modern MSP Day Event image

Het Modern MSP Day Event is gewijd aan technologie en toepassingen die MSP’ers en resellers helpen in hun verdere groei en hun klanten nog beter te bedienen met managed services. Bezoekers krijgen onder andere op de MSP Marketplace inzicht in de MSP toepassingen van Kaseya en Datto.

CJ Wimley leidt de klantorganisatie voor Kaseya en MSP-toepassingen. Als president en chief customer officer houdt Wimley toezicht op de holistische klantervaring, inclusief de acceptatie van Kaseya-oplossingen binnen het bestaande klantenbestand en programma's, evenals opleiding en advies die Kaseya-klanten helpen hun bedrijf te laten groeien en hun IT-afdelingen efficiënter maakt.

Onder leiding van Wimley streeft de klantenorganisatie van Kaseya ernaar elke MSP tevreden te stellen bij het succesvol gebruiken van het Kaseya IT Complete-platform. Van succesvolle implementaties, opleidings- en overgangsprocessen tot toegewijd doorlopend relatiebeheer, inclusief gebruiksvragen, technische configuraties, administratieve assistentie, technisch en zakelijk advies en uitbreidingsmogelijkheden, Wimley en zijn team hebben volledige hun focus op doen wat goed is voor de MSP en zijn klanten.

Wimley heeft meer dan dertig jaar ervaring in de B2B-technologie-industrie, Hij kwam bij Kaseya van TeamDynamix, waar hij CEO was en toezicht hield op de transformatie van de go-to-market-strategie van het bedrijf en de organisatie voor klantensucces. Voorafgaand aan TeamDynamix was Wimley executive bij SunGard, waar hij verschillende functies bekleedde, waaronder hoofd van de order-to-cash-business en leiding geven aan het innovatieteam binnen de verticale bedrijfsoplossingen. Wimley kwam bij SunGard als onderdeel van de overname van GETPAID, waar hij meer dan 10 jaar deel uitmaakte van het managementteam. Gedurende deze tijd bouwde hij een wereldwijde serviceorganisatie op, leidde hij onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen en een wereldwijd verkoopteam, en leidde hij later de verkoop aan SunGard.

Agenda Modern MSP Day event - 7 juni 2023

12:00 - 13:00 uur: Ontvangst met lunch en netwerken op de marketplace

13:00 - 14:30 uur: Plenaire presentaties

14:30 - 15:00 uur: Pauze en netwerken op de MSP Marketplace

15:00 – 15:40 uur: Diverse workshops

15:40 – 16:30 uur: Plenaire presentaties, waaronder keynote van Gartner door Gregor Petri, Research VP

16:30 – 19:00 uur: Fun activiteiten, barbecue & netwerken

Deelnemen en Inschrijven

Voor MSPs, resellers, VARs, system intergrators zijn de deelnamekosten 49,50 euro (inbegrepen goede lunch en netwerkborrel). Schrijf u nu in!

IT-leveranciers en andere tech spelers kunnen deelnemen voor 495 euro per persoon. Meer informatie staat hier.

Meer informatie over het Modern MSP Day event

Voor reserveringen en aanvullende informatie van Dutch IT Channel: Frans Vertregt: 06-10946545 of f.vertregt@dutchitchannel.nl

Voor reserveringen en aanvullende informatie van CloudLunch: Martijn van Zoeren: 06-53352293 of m.vanzoeren@fourtyone.nl

Modern MSP Day Event

Datum: 7 juni 2023 tussen 12.30-17.30 uur

Locatie: InnStyle in Maarssen. Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Parkeren is gratis

Registratie

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!