Witold Kepinski - 10 mei 2023

IBM Watson Orchestrate Enterprise Edition is beschikbaar

De nieuwe IBM Watson Orchestrate ontsluit nieuwe niveaus van productiviteit, aldus IBM.

IBM Watson Orchestrate Enterprise Edition is beschikbaar image

IBM Watson Orchestrate is een cloudgebaseerde oplossing die bedrijven helpt hun mensen in staat te stellen de aard van hun dagelijkse werk te veranderen. 

De nieuwe Enterprise Edition bevat een uitgebreide set vaardigheden en een nieuwe mogelijkheid om bestaande automatiseringen te importeren, inclusief die van IBM Robotic Process Automation  De release introduceert uitweiding - de mogelijkheid voor Watson om te multitasken, zodat het meerdere verzoeken tegelijkertijd kan afhandelen.

Krijg werk snel gedaan met vooraf gebouwde vaardigheden

IBM meldt: "Vaardigheden vormen de basis van het Watson Orchestrate-platform - beschouw ze als automatiseringseenheden. Het kan zo simpel zijn als het toevoegen van een rij aan Excel of zo ingewikkeld als het onboarden van een nieuwe medewerker met de vele taken die erbij komen kijken: I-9-informatie verzamelen, een nieuwe computer bestellen en zelfs een welkomstbijeenkomst met het team opzetten. De nieuwe Watson Orchestrate Enterprise Edition biedt meer dan 30 nieuwe vooraf gebouwde/vooraf getrainde vaardigheden voor SAP SuccessFactors, Oracle HCM en Workday."

Hergebruik bestaande automatiseringen

IBM Watson Orchestrate kan klanten helpen het meeste uit eerdere automatiseringsinvesteringen te halen. Importeer eenvoudig bestaande automatiseringen die de OpenAPI-specificatie gebruiken. Deze automatiseringen kunnen afkomstig zijn van IBM of andere externe leveranciers. Na het importeren kunnen ontwikkelaars vaardigheden trainen en snel natuurlijke taaluitingen definiëren.

Ondersteun meer use-cases met IBM Robotic Process Automation

IBM Watson Orchestrate Enterprise Edition wordt geleverd met rechten op IBM Robotic Process Automation (RPA) om het automatiseren van unieke use-cases in uw hele organisatie te vergemakkelijken. Watson kan uw aangepaste vaardigheden volgen met vooraf gebouwde stromen of dynamisch nieuwe werkstromen creëren, aldus IBM

Lees meer hier.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!