Witold Kepinski - 11 mei 2023

IBM lanceert IBM Event Automation

IBM lanceert IBM Event Automation, een composable oplossing die is ontworpen om organisaties te helpen evenementen aan het werk te zetten door zakelijke en IT-gebruikers in staat te stellen situaties in realtime te detecteren, ernaar te handelen en automatiseringen te activeren om hun omzetpotentieel te maximaliseren.

IBM lanceert IBM Event Automation image

IBM lanceert IBM Event Automation, een composable oplossing die is ontworpen om organisaties te helpen evenementen aan het werk te zetten door zakelijke en IT-gebruikers in staat te stellen situaties in realtime te detecteren, ernaar te handelen en automatiseringen te activeren om hun omzetpotentieel te maximaliseren.

Met deze nieuwe oplossing kunt u uw organisatie helpen beter in te spelen op de behoeften van klanten en veerkrachtiger te worden in het licht van de veranderende marktdynamiek.

IBM Event Automation biedt een intuïtieve en geïntegreerde ervaring voor het verspreiden, ontdekken en verwerken van zakelijke gebeurtenissen binnen de organisatie:

  • Distributie van evenementen: verzamel onbewerkte streams van real-time zakelijke evenementen met Apache Kafka op ondernemingsniveau.
  • Gebeurtenisdetectie: bouw een selfservicecatalogus van gebeurtenisbronnen die gebruikers veilig kunnen doorbladeren en gebruiken.
  • Gebeurtenisverwerking: definieer zakelijke situaties in een intuïtief ontwerpcanvas, zodat u kunt reageren wanneer ze zich voordoen en beslissingen kunt automatiseren.

Aan de slag met IBM Event Automation

IBM Event Automation is algemeen beschikbaar op 29 juni 2023. Ga voor meer informatie naar de IBM Event Automation- website of neem contact op met uw lokale IBM-vertegenwoordiger of IBM Business Partner.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!