Witold Kepinski - 11 mei 2023

Axians versterkt HRM & Payroll aanbod met overname Kenmerc Groep door VINCI Energies

VINCI Energies neemt Kenmerc Groep HRM & Payroll oplossingen over inclusief de werkmaatschappijen Kennys en Mercash. Met deze overname versterkt VINCI Energies het Microsoft-portfolio van Business Applications binnen het merk Axians in Nederland.

Axians versterkt HRM & Payroll aanbod met overname Kenmerc Groep door VINCI Energies image

Al meer dan 30 jaar wordt de Kenmerc Groep erkend als specialist van HRM data management en payroll oplossingen met een focus op de ontwikkeling & implementatie van HRM software voor de segmenten gezondheidszorg, kinderopvang, bouw en installatie.

Dennys Driehuizen, directeur Kenmerc Groep: " Wij zijn met recht experts in het compliant maken van HRM-software binnen de Nederlandse en Europese wetgeving. Meer dan 100.000 personeelsdossiers worden beheerd in onze systemen. Een belangrijke focus is de gebruiksvriendelijkheid van ons systeem; het moet handig en fijn zijn om mee te werken, snel inzicht geven en HR-management op digitaal vlak echt optimaliseren. "

Kennys en Mercash hebben de kennis en kunde in huis om organisaties te faciliteren met gebruiksvriendelijke HRM en Payroll software van salarisbetalingen tot verlof- en verzuimregistratie. Er is een sterke focus op selfservice voor de medewerkers en leidinggevende ondersteund met slimme workflows en eenvoud in het gebruik. De beproefde oplossingen integreren goed met andere bedrijfsapplicaties en zijn via een portaal of app beschikbaar voor alle medewerkers in een organisatie. De software is beschikbaar in een as-a-service (SAAS) model.

“ De toevoeging van Kennys en Mercash maakt onze positie in bedrijfsapplicaties nog sterker. Klanten die (gaan) werken met onze Microsoft Dynamics oplossingen in bijvoorbeeld zorg, vers- en maakindustrie, hebben een direct voordeel van de uitbreiding met deze HRM en Payroll modules” aldus Niko Brouwer, Directeur bij Axians.

Deze overname past volledig in de strategie van VINCI Energies om Axians te verbeteren in de verdere ontwikkeling van Business Applications.

Tom Greeve, Managing Director van VINCI Energies in Nederland: "Axians zet mensen en de beste technologie centraal om samen met onze klanten werk en leven te verbeteren. Met de overname van de Kenmerc Groep zijn we nog beter in staat om onze ambitieuze klanten te ondersteunen bij het digitaliseren van hun organisatie. "

De activiteiten van de Kenmerc Groep worden in de nabije toekomst voortgezet onder de naam Axians.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!