Witold Kepinski - 11 mei 2023

EGP Summerschool 2023 gaat weer op tournee door Nederland

IT-dienstverleners die een grote stap voorwaarts willen zetten kunnen deelnemen aan de inspirerende masterclass “Cloud zoals cloud bedoeld is!” van EGP Dutch Service Cloud Solutions.

EGP Summerschool 2023 gaat weer op tournee door Nederland image

EGP informeert Directie en Management van MSP’s en softwarebedrijven hoe je met de huidige bewegingen in de cloudmarkt kunt blijven groeien, aldus EGP Directeur Marga Reuver (foto).

Reuver: "Tijdens de Summer school on tour parkeren we onze EGP bus bij jou voor de deur. Samen met je team neem je kennis van de laatste Cloud trends en ontdek je in 1,5 uur waar je groeimogelijkheden liggen en hoe je marges en businesskansen vergroot."

Keuzemogelijkheden
Dit jaar ligt de focus op de flexibiliteit van de cloud zoals die bedoeld is. Daarnaast kiest de deelnemer onderwerpen die passen bij zijn of haar bedrijf.

1. Public of Private cloud: Waarom kiezen als het samen kan?
2. Winst maken met IT: Vergroten van marges en businesskansen.
3. Focus houden op softwareontwikkeling.
4. Uitfaseren van bestaande IT-infrastructuren.
5. Hoe maak je de transitie naar een As-a-service-Oplossing?
6. High Performance Computing en Grafische Werkplekken.
7. Eigen onderwerp(en)______________________?

Uniek en gratis
Dit is de kans om aan een unieke masterclass deel te nemen. Toegespitst op jouw bedrijf, speciaal voor jouw team en bij jou voor de deur. Het evenement is gratis. Deelnemers die je voorgingen, beoordelen deze masterclass als uiterst interessant.

Meld je nu aan en…EGP komt naar je toe!
Op deze link is het aanmeldformulier voor de Summer school. Deze wordt gehouden op diverse data van 6 t/m 21 juni 2023. Er is keuze uit een ontbijt-, lunch- of cup-a-soup-sessie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijving is op volgorde van binnenkomst. Wij nemen na inschrijving contact op en plannen in overleg een datum in.
* Van deze uitnodiging mogen ook collega’s en/of zakenpartners gebruikmaken! Neem voor meer informatie contact op met: Carmen van Steijn, carmen@egp.cloud 0168 – 380 151

In deze vlog een korte impressie hoe zo’n sessie eruit ziet.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!