Witold Kepinski - 11 mei 2023

SAP partner Ideo bestaat 25 jaar

Ideo, expert in SAP-software voor service & asset management, bestaat 25 jaar. De kracht van de organisatie ligt in focus. Daardoor blijft de organisatie ook in de toekomst uitbreiden vanuit het kantoorpand in Den Bosch. Een toekomst vol technologische ontwikkelingen, is volgens Ideo niet los te zien van specialisme, aldus John van Rooij (foto), sales director bij Ideo.

SAP partner Ideo bestaat 25 jaar image

John van Rooij, salesdirector bij Ideo: “Al 25 jaar hebben onze mensen kennis van techniek en processen voor specifieke branches. We implementeren en optimaliseren SAP-software niet alleen, maar voegen door onze expertise ook waarde toe aan software. Gemak voor de eindgebruiker is bijvoorbeeld steeds belangrijker. Maar terwijl het aan de voorkant allemaal makkelijker wordt, wordt het aan de achterkant steeds complexer.”

De ervaring leert

“Als generalist kun je alle softwareontwikkelingen en zéker die voor specifieke branches, gewoon niet meer bijbenen. Daarom is steeds meer specialisme onvermijdelijk. Dat is niet alleen wat wij vinden, dat is ook wat de ervaring leert. Niet voor niets bestaan we al 25 jaar. Bij ons geloof in focus hoort ook nee durven zeggen tegen zaken die niet passen. Daardoor ZIEN we MEER.”

Specialisten investeren in specialisten

Martin Maurer, oprichter & CEO van Ideo: “Bij Ideo komt innovatie tot stand door het combineren en evalueren van bestaande en nieuwe technologieën, aangevuld met creativiteit voor het bedenken van nieuwe oplossingen voor onze specifieke branche. Dit doen we niet alleen. Om specialist te blijven, moeten we blijven investeren in relaties met onze klanten en partners, die zelf ook specialist zijn. Alleen zo haal je samen het meeste uit techniek.”

25-jarig jubileum

Rondom het 25-jarig jubileum van Ideo vinden verschillende activiteiten plaats. Houd de website van Ideo in de gaten voor meer informatie over de activiteiten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!