Witold Kepinski - 12 mei 2023

VMS-specialist VNDLY heet nu Workday VNDLY

Workday kondigt aan dat VNDLY nu Workday VNDLY is, na de eerdere overname van het vendor management systeem (VMS).

VMS-specialist VNDLY heet nu Workday VNDLY image

Het nieuws markeert een belangrijke mijlpaal in de integratie van VNDLY met Workday en weerspiegelt de inzet van Workday om klanten te helpen een uniforme aanpak mogelijk te maken voor het beheer van het uitgebreide personeelsbestand.

Organisaties vullen hun personeelsbestand steeds vaker aan met extra medewerkers om kritieke leemtes in vaardigheden op te vullen en het personeelsbestand snel op te schalen om zich aan te passen aan fluctuerende bedrijfsbehoeften. Toch zegt slechts 30% van de bedrijven dat ze voldoende voorbereid zijn om een personeelsbestand te managen dat meer afhankelijk is van externe bijdragers. Ook wordt 68% van de onafhankelijke werknemers gewoonlijk niet verantwoord als onderdeel van de budgettering, planning en prognoses van de organisatie.

Workday VNDLY – nu met Workday’s volledige productsuite – biedt organisaties volledig inzicht in hun gehele personeelsbestand, inclusief totale kosten, het plannen en ontwikkelen van talent om aan de arbeidsbehoeften te voldoen, en het beheersen van compliance- en beveiligingsrisico's voor tijdelijke werknemers.

Voor meer informatie over de aankondiging en de toekomst voor Workday VNDLY zie dit blog van Workday's Co-General Managers voor VNDLY, Mariana Santiago en Shashank Saxena.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!