Witold Kepinski - 15 mei 2023

AWS Marketplace wordt maandelijks gebruik door 330.000 organisaties

Meer dan 330.000 grote en kleine organisaties gebruiken maandelijks AWS Marketplace om de digitale transformatie te versnellen en de efficiëntie van hun ondernemingen te verbeteren.

AWS Marketplace wordt maandelijks gebruik door 330.000 organisaties image

AWS Marketplace is een samengestelde digitale catalogus waarmee klanten gemakkelijk software, services en gegevens van derden kunnen vinden, kopen, implementeren en beheren. 

AWS Marketplace biedt volgens Amazon een snelle, eenvoudige en veilige implementatie, flexibele verbruiks- en contractmodellen en gestroomlijnde inkoop- en factureringsactiviteiten.

Uit onafhankelijk onderzoek van Forrester blijkt dat het ongeveer de helft van de tijd kost om een ​​oplossing te vinden, kopen en implementeren via AWS Marketplace in vergelijking met andere verkoopkanalen. Klanten geven bijvoorbeeld tachting procent meer uit aan ISV-applicaties van derden. Daardoor sluiten partners een hoger percentage aan deals bij transacties via de AWS Marketplace in vergelijking met traditionele verkoop, aldus Forrester.

AWS Summit 2023 RAI Amsterdam

Registreer op deze link gratis voor de AWS Summit 2023 op 1 juni 2023 in Amsterdam RAI. Voornaamste doel van de AWS Summit in Amsterdam is om bedrijven en instellingen te laten zien wat de AWS cloud allemaal kan, mede dankzij het omvangrijke AWS-ecosysteem.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!